Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 14 iulie 2019
 • :
 • :

Mai mulți nemțeni au ajuns de la piscină la spital – caz mușamalizat

Săptămâna trecută am fost informați că mai multe persoane au ajuns la spitalul din Piatra-Neamț și cel din Bicaz după ce au mers la o piscină din Neamț.

Din păcate informația nu s-a confirmat. De la spitalul din Piatra-Neamț ni s-a spus că nu au existat astfel de cazuri.

Neavând o confirmare oficială am refuzat să publicăm știrea până ce aparținătorii ne-au dovedit ceea ce speram să nu fie adevărat. De la o piscină din Neamț mai multe persoane au fost duse la secțiile de urgență ale spitalelor din Piatra-Neamț și Bicaz. Cel puțin la nivelul spitalului din Piatra-Neamț, conducerea a fost mințită și informată despre faptul că nu au fost pacienți intoxicați cu clor iar mai departe nicio instituție abilitată nu a fost anunțată, cazul fiind mușamalizat total.

Ulterior, am primit dovezi de la aparținătorii supărați că se mușamalizează această situație, dovezi de necontestat. Nu putem publica integral tot ce am primit însă putem totuși publica suficient cât să se confirme suspiciunile. De acum e treaba instituțiilor cu atribuții în sănătate și mai ales a celor cu atribuții în cercetări penale deoarece mușamalizarea unui asemenea incident nu se poate face decât cu încălcarea legilor.

Iosub Robert
18 comentarii la “Mai mulți nemțeni au ajuns de la piscină la spital – caz mușamalizat

 1. mickey999

  Comentariile „lu’ popor” ma face „ca sa ma rid”

  Intimplare adevarata : o „patzachina” cu „shtaif”( de la Piatra Neamt, deh …) ii ureaza unuia urmatoarele : „Sanatate multa… dar nu dumneavoastra ci LA fiu’ dumneavoastra ca el are mai multa nevoie …ca e tinar”.

  Din nou zic : comentariile „lu’ popor” ma face „ca sa ma rid”

  🙂 🙂 🙂

  „Sanatate LA fiu’ dumneavoastra” ….hahahahahahahahahahahaha

  Raspunde
 2. Elena Tihenea

  Domnule” ziarist” tratează subiectele la concret , cu mai mult curaj și simț al responsabilității

  Raspunde
 3. Ciprian

  Astai România numai rău se întâmplă nimic bun în România
  Va sfătuiesc sa plecați în străinătate în România nui de trăit
  Sfântul meu

  Raspunde
 4. Mihailescu

  Si eu am fost acolo ….si doar ce am băgat capul în încăpere ….un miros apăsător de clor….nu stiu cum poți să stai o oră in așa conditii….sunt si alte metode si substanțe pt. dezinfecția apelor din piscină si se pot lua probe pt.a stabili o concentrație de celor in apă…..dar dacă nu e nimeni să ia măsuri ..merge si așa…tusesti un pic,iei un calciu,o vitamina C și nu calci pe acolo….că de…. ești alergic la clor!!!!

  Raspunde
 5. Mihaela

  Duci copilul la piscina sanatos si l iei intoxicat cu clor. Super si mai si platesti ca sa l imbolnavesti 🙂
  Dupa ce faci? Musamalizezi totul in loc sa rezolvi problema, pt ca si alti copiiiiii sa se imbolnaveasca.
  Bravo Piatra Neamt

  Raspunde
 6. Nastasă Dumitru

  De ce nu se spune care este piscina din Neamț, pentru a proteja pe eventualii doritori de inot ? Cu ce ne ajută această știre, nulă prin omisiunea numelui piscinei ?

  Raspunde
  1. Celentano

   Nesimțiți ordinari și iresponsabili. Sunt unul dintre cei pățiți.Nu știam ce are copilul de tusea încontinuu.Aqua Park din comuna Alexandru cel Bun este locul unde îți nenorocești sănătatea din cauza clorului.Institutiile statului funcționează?

   Raspunde
 7. Onelian dalmatio

  Ca la noi în România. …, să nu cumva să afle șeful că îi bai mare.Dece să mințim atâta? !, fiindcă adevărul tot iese la iveală. Ce păcat mare am ajuns o națiune de mincinoși.

  Raspunde
  1. Guess

   Hai, spuneți-i pe nume: Aqua parc, acolo a fost problema. Și, într-adevăr, mai mulți adulți și copii au ajuns începând de joi la spital intoxicați cu clor. Cel mai probabil nu a fost eroare umană, s-a defectat instalația și nu are cine sa plătească pentru asta. Și, da, pare mușamalizat din moment ce deabia azi ați ieșit cu informația în presa.

   Raspunde
   1. Xxx

    Nu este de mirare dacă informația este veridică.
    Controlul riguros și de câteva ori pe zi este greu de respectat intr-un dezinteres generalizat.

    Raspunde
   2. Bogdan

    Aqua Park -Blue Eden. Am înotat acolo Joi (9 Mai) între 13:00-14:00. Am simțit ca ceva nu e in regula cu apa, dar m-am gândit poate au adăugat clor in timp ce înotam. Adevarul este ca mi-am simțit căile respiratorii arzând. Senzația a durat cam 1 zi.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *