Magazinele din centrele comerciale Winmarkt și-au reluat activitatea

0

Cele 14 centre comerciale Winmarkt, deținute în toată țara, sunt deja deschise clienților.

Făcând parte din categoria unităților comerciale sub 15.000 mp, magazinele cu o suprafață mai mică de 500 mp și-au reluat activitatea.  

Winmarkt s-a asigurat că primește cumpărătorii în condiții de siguranță, suprafața interioară a centrelor comerciale a trecut printr-un proces de dezinfecție mai complex înainte de deschidere și s-au luat o serie de măsuri pentru protecția și siguranța oamenilor. 

Filtrele pentru sistemul de ventilație și aer condiționat au fost schimbate iar igienizarea spațiului se face de mai multe ori în timpul zilei, în special pe suprafețele cu care vizitatorii intră frecvent în contact (balustrade, scări rulante, butoane lifturi, mânere uși etc).

De asemenea, intrările sunt prevăzute cu dezinfectant pentru mâini, pus la dispoziția tuturor celor care trec pragul centrului comercial iar agenții de pază fac triaj epidemiologic prin măsurarea temperaturii cu instrumente non contact.

Ne dorim ca toți oamenii care ajung în centrele noastre să se simtă în siguranță la cumpărături și să știe că depunem toate eforturile pentru a menține un spațiu igienizat.” declară Iulian Hatmanu, Property Manager Winmarkt.

Conform prevederilor legale în vigoare, purtarea măștii de protecție este obligatorie atât pentru personalul magazinelor, cât și pentru clienții care intră în centrele comerciale. Prin sistemul audio sunt comunicate, la fiecare 30 minute, mesaje de informare și prevenție împotriva răspândirii virusului. De asemenea, în fiecare locație a fost implementată semnalistică de prevenire și de distanțare fizică, prin afișe, semnalizatoare pe podele s.a.

Momentan, rămân închise, până la noi reglementări din partea autorităților, spațiile de joacă pentru copii, de entertaiment și zona de food court, fiind disponibile doar serviciile de livrare la domiciliu.  

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate