Mafia fără mafioți de la Poliție – un demers absurd

3

De ceva timp, niște polițiști din Neamț țipă și fac bannere cu ”Mafia din Poliția Română”. Dincolo de absurdul situației în care un polițist susține că are cunoștință despre fapte de corupție și, în loc să facă un dosar penal, face un afiș, ne tot chinuim de ceva timp să aflăm care sunt mafioții, că nu se dă nici un nume.

Demersul celor care se dau sindicaliști, dar care pare că mai rău fac imaginii și încrederii în cei pe care-i reprezintă, a fost preluat și de alții care cred, la rândul lor, că este o mafie undeva, dar nu sunt capabili să zică cine sunt mafioții.

Vinovați de toată această situație care tinde să ajungă un fenomen sunt chiar cei din Poliția Neamț care tolerează manipularea și instigarea populației contra unei poliții care ar fi patronate de o mafie. În primul rând, polițiștii de la Neamț ar trebui să îi ia în serios pe toți cei care reclamă că e mafie la Poliție și să-i cheme la declarații, că poate oamenii chiar știu ceva despre corupții din poliție. În al doilea rând poate reușesc cei cu protestul să treacă de la un demers public penibil la unul concret în care să ne spună și cine sunt mafioții și mai ales ce fapte cred ei că au comis.

Ar fi de râs dacă nu ar fi de plâns, dar polițiștii care spun că e mafie în poliție iau salariile lunar de la ”mafioți”, iar cei din afara sistemului care amplifică mesajul cu ”mafia din Poliție”, dacă au o problemă, se duc la ”mafioți” să le-o rezolve.

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. Vasile spune

    Omul e chiar eficient. De cand iese el cu pancarda aia, cad tot felul de corupti din politie. Nu stiu cine ii prinde, probabil se denunta singuri. Propun sa iasa cu o pancarda similara in piata centrala, cu mesajul ,,jos hotii de buzunare, aurolacii si talharii,,. Poate scapam si de astia

  2. buzz buzzard spune

    Nota 10 pt articol./ In plus, nu stiu ce fel de lider, de cel fel de sindicat, iese mereu singur la proteste. Asta vorbeste despre cat e de reprezentativ pt colectivul sau. Cum sa-i iei in serios, cand sunt tot felul de sindicate, cu tot felul de lideri si culmea, toti se dau de ceasul mortii ca se lupta cu sistemul ca sa asigure mai multi operativi si mai putini birocrati. In final, esueaza in politica, unde nu mai fac atata zgomot, ci tac multumiti de propriile privilegii.

  3. Mircea spune

    CASE CLOSED !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate