Mafia din spital are de ”lichidat” două ținte

3

Capii mafiei de la spitalul din Piatra-Neamț au căzut de comun acord asupra țintelor ce trebuiesc ”lichidate” urgent, administrativ vorbind. Cele două ținte sunt actualul manager Codruț Munteanu și Cătălin Chiței, administratorul public al județului.

Cele două persoane încurcă total planurile mafiei de la spital. Cei doi se opun concursurilor trucate, nu vor să lase achizițiile la mâna mafioților, vor să pună șefi de secții în mod legal, nu cum stau acum majoritatea în posturi și mai vor să elimine mafia din zona decizională a Spitalului de Urgență din Piatra-Neamț.

Pentru aceste lucruri ei trebuie îndepărtați prin orice metode din posturile care au putere de decizie asupra spitalului. Cei doi au devenit foarte incomozi și pun în mare pericol mafioții ce nu își mai pot acoperi urmele de la spital și riscă să ajungă la pușcărie.

Ce șanse au cei doi să câștige lupta cu mafia din spital? Destul de reduse, dar sunt, dacă există ambiție și determinare. Ușor nu e. Mafia care are interese majore în zona spitalului din Piatra-Neamț are susținere de la tot felul de persoane, începând din instituțiile de forță și terminând cu Biserica. Va fi un război greu și dovadă este faptul că s-a decis scoaterea din joc a celor doi prin orice mijloace. Nu ne referim la asasinate, ci la orice mizerie posibilă, începând cu șantaj, minciuni, înțelegeri, înscenări, atacuri mediatice, trafic de influență și chiar și mită dacă va fi nevoie.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. Anonim spune

    Cu incuviintarea cui s-au aranjat posturile de registrator din subordinea d.lui Munteanu organizate in iulie?Dl.Munteanu a verificat gradul de rudenie cu angajatii spitalului a celor doua admise?A fost o bataie de joc la adresa participantilor. RUSINE !!!!

  2. Stefan spune

    Dar cine ii opreste pe cei doi sa propuna si sa faca o restructurare masiva in Spital?!In plus, ar trebui sa faca ceva si pentru a fi credibili, atat in fata angajatilor, cat si in fata pacientilor!Nu e usor, si asta reclama si un „sacrificiu” personal.Adica, domnul manager sa renunte la a practica medicina in spital,Domnule Iosub, ar trebui sa fiti dumneavoastra consilierul principal al d-lui Munteanu!

  3. Onelian dalmatio spune

    Cam greu să scăpăm de metehnele ce vin din trecut…., mafioți știu să se grupeze și să elimine oameni cinstiți și care nu sânt de acord cu ei.Instituții ale statului nu își fac datoria ci doar mimeaza fiindcă sânt mâna în mână cu mafioți.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate