Mafia concursurilor de la spitalul din Piatra-Neamț a învins din nou

0

De ani de zile, de fiecare dată când se organizează concursuri pentru ocuparea unor funcții la spitalul din Piatra-Neamț totul este bine secretizat și ermetizat. Toate încercările noastre de a participa ca observatori să vedem cum se desfășoară aceste examene, despre care mulți spun că sunt aranjate, au eșuat.

Acum se organizează concursurile pentru șefii de secții și, din nou, mafia din spital ne-a învins. Am făcut tot ce am știut noi ca demers legal pentru a putea participa ca observatori. Nimic nu a funcționat. Președintele CJ Neamț nu are nimic împotriva unor observatori, ba din contra. Noul director al spitalului, de asemenea, nu se opune participării unor observatori. Toți factorii politici de la toate partidele sprijină ideea unor observatori externi la aceste examene. Toată lumea este de acord, mai puțin cei care organizează examenul. Totul se blochează în refuzul celor de la juridic care zic că cei de la personal, care zic că cei de la juridic și uite așa totul se aranjează.

În ceea ce privește mafia concursurilor de la spital, aceasta a câștigat de fiecare dată, indiferent de cine a fost președinte la CJ Neamț, director de spital sau la putere din punct de vedere politic. Niciodată, nimeni nu i-a învins. Am reușit să-i încurcăm, să-i frânăm, să-i deranjăm, dar să-i învingem nu. Credem ca e nevoie mare de niște purtători de cătușe să rezolve această problemă.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate