MAE marchează Ora Pământului

0

Earth HourMinisterul Afacerilor Externe se alătură şi în acest an campaniei Ora Pământului (Earth Hour) şi va stinge luminile din clădirile Centralei MAE şi ale misiunilor diplomatice sâmbătă, 28 martie 2015, în intervalul 20.30 – 21.30 (ora locală). De asemenea, toţi angajaţii MAE sunt încurajaţi să facă acelaşi gest şi în locuinţele personale.

Ministerul Afacerilor Externe ia parte astfel la campania care se derulează în acest an în 7.000 de orașe din mai mult de 162 de țări, pentru a creşte gradul de conştientizare asupra problemelor generate de schimbările climatice şi asupra necesităţii protejării mediului înconjurător.

Informaţii suplimentare:

Earth Hour a fost organizat pentru prima dată de către organizaţia WWF-Australia în Sydney, pe 31 martie 2007, fiind brand înregistrat de organizația WWF (World Wide Fund for Nature) la nivel global. Peste 2.2 milioane de oameni și 2000 de sedii de companii din Sydney au stins luminile pentru o oră în acea seară, ca semn al conștientizării problemei schimbărilor climatice. Implicarea oamenilor de pe tot globul a făcut în doar câțiva ani ca Earth Hour să devină cel mai mare eveniment de mediu din istorie.

La ediția 2014, peste 7000 de oraşe din peste 162 de țări au stins lumina de Earth Hour.

Pentru mai multe informaţii accesaţi: www.ora-pamantului.ro.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate