Made in Neamț – Verdețuri de la Brusturi – Cumpără de la producătorii din Neamț înainte ca ei să dispară

0

Calancea Ionel din Brusturi – Neamț, un producător din zona Târgu Neamț care nu a mai încăput la piața din Târg de samsarii de acolo, vinde în Piața Centrală din Piatra-Neamț. Are 1.000 metri pătrați de sere la Brusturi, iar verdețurile comercializate au un gust și miros pregnant de zarzavat natural.

Produsele de la acest stand arată foarte bine și personal am tot cumpărat de la acest producător local de mai multe ori și sunt foarte mulțumit, în special de ceapa verde.

Data viitoare când vrei zarzavaturi, mergi în Piața Centrală și încearcă produsele de la acest producător. Nu are cantități industriale de marfă, că nu e samsar, ci producător, dar cu siguranță veți fi mulțumiți de ce găsiți aici.

O mână de oameni muncesc pe rupte ca să producă ceva cât mai natural în acest județ. Sprijină producția acestui județ, cumpărând produse de la acești oameni care produc în Neamț.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate