Made in Neamț – Telemea și caș de la Doboș din Tupilați – Cumpără de la producătorii din Neamț înainte ca ei să dispară

Am cumpărat recent, din Piața Centrală din Piatra-Neamț, niște telemea mai puțin sărată și niște caș de la un producător din Tupilați.

Față de produsele similare din magazinele alimentare gustul diferă foarte mult și nu se pierde dacă combini aceste produse lactate cu alte produse în interiorul unor mâncăruri. Se vede și se simte diferența între industrial și ce vând acești producători. Mergeți și încercați.

O mână de oameni muncesc pe rupte ca să producă ceva cât mai natural în acest județ. Sprijină producția acestui județ, cumpărând produse de la acești oameni care produc în Neamț.

- Apreciază pagina -

2 Comentarii
  1. legio spune

    In general produsele romanesti de o calitate cat de cat buna ,au niste preturi de fugi numai cand auzi. Exemplu; Scurta de fas matlasata confectionata la Tg Secuiesc 1100- 1500 roni ,camasa la acelasi producator 180-200 roni, Kaufland ceafa de porc mangalita 65-68 roni /kg ,confectii executate pe la Bacau ,Ploiesti deci produse executate in Romania ,daca auzi sau citesti pretul fugi ca la 100m plat si atunci cum iti mai vine sa cumperin produse romanesti si astea sant numai cateva exemple ! Auzi sa dai pe o scurta de fas produsa in Romania ,un salariu minim neto pe economie !

    1. Adri spune

      Si unde ai vazut dumneata 1500 ron salariu minim net ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate