Made in Neamț – Produse din carne de la Larger – Cumpără de la producătorii din Neamț înainte ca ei să dispară

Carmangeria Larger din Piatra-Neamț are un stand în capătul culoarului cu produse din carne din Piața Centrală, semn că nu a fost printre favorizații la circul numit licitație pentru spații la această piață.

Produsele de la acest stand arată foarte bine și personal am tot cumpărat de la acest producător local de mai multe ori și nu am avut niciodată surprize neplăcute.

Cârnați proaspeți, șunculiță, slăninuță, exact ca cele afumate și preparate în curte, la țară. Produsele nu sunt vidate, vânzătoarea nu are fustă scurtă, salamul nu e cu 20% gratis și nu e nimic care să încerce să te facă să cumperi în afară de calitatea produselor. Mergeti și încercați.

O mână de oameni muncesc pe rupte ca să producă ceva cât mai natural în acest județ. Sprijină producția acestui județ, cumpărând produse de la acești oameni care produc în Neamț.

- Apreciază pagina -

13 Comentarii
 1. ovidiu spune

  profesionisti .gust ,calitate cine stie cunoaste .

 2. Elvira Gille spune

  Sunt produse foarte bune.Apreciez in mod deosbit personalul Sunt profesionisti ,civilizati si mai ales amabili.Cumpar cu mare placere de la carmangeria din Precista!!

 3. Varga Szandor Andras spune

  Hotarati-va, e in piata sau in Precista ? Informați corect .

  ADMIN: E si in Piata si in Precista

 4. Mariana Amariei spune

  Apeciez toate produsele din această carmangerie, sunt foarte gustoase, dar trebuie să remarc in mod deosebit, profesionalismul angajaților și curățenia din magazin! Felicitări întregii echipe!

 5. mickey999 spune

  Arata bine.

  Doar ca … nu maninc carne …eh … pacate lumesti, draga …
  I’m too „secsi” for this.

  🙂 🙂 🙂 🙂

 6. Carmen spune

  Firmă serioasă, produse de calitate ! Felicitări !

 7. andrei spune

  produse f bune!

 8. Cornel spune

  Sunt un fel de SCUZA dar pe plan local , daca nu ori să se extindă , vrea , cum a făcut Scuza e OK ! Atunci când vrei să fii peste Tot dar nicăieri ,dai treaba peste cap . 20%, etichete verzi , curcubeu , e de la firma care au că și Principiu. ,, Reclama e Sufletul Comerțului,, Dealtfel au și început să se Regleze Intr e ei Ce-i MARI , a se vedea fabrica de a luat foc prin Buftea IF .

  1. Mariana spune

   Nu am înțeles deloc ce ați vrut să spuneți cu acest comentariu, dar eu pot să afirm cu drag că mereu cumpăr de la ei, magazinul din Precista, și au produse foarte bune! Susțin afacerile locale 🙂

 9. Geladin spune

  Multe produse faine naturale găsiți aici!
  Vis a vis de Biserica Precista veche!!

 10. Roxana Chele spune

  Recomand!! Produse foarte bune,de calitate! Si gustul te duce cu gandul la copilarie la produsele bunicii!!!

 11. Gheorghe Mujdei spune

  Au produse bune, de calitate, mergeți și vă veți convinge.

 12. Mitrea Alina spune

  Si eu cumpar de la ei,sunt super produsele si f.proaspete,cu gust,bravo lor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate