Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 13 iulie 2019
 • :
 • :

Made in Neamț – Produse din carne de la Larger – Cumpără de la producătorii din Neamț înainte ca ei să dispară

Carmangeria Larger din Piatra-Neamț are un stand în capătul culoarului cu produse din carne din Piața Centrală, semn că nu a fost printre favorizații la circul numit licitație pentru spații la această piață.

Produsele de la acest stand arată foarte bine și personal am tot cumpărat de la acest producător local de mai multe ori și nu am avut niciodată surprize neplăcute.

Cârnați proaspeți, șunculiță, slăninuță, exact ca cele afumate și preparate în curte, la țară. Produsele nu sunt vidate, vânzătoarea nu are fustă scurtă, salamul nu e cu 20% gratis și nu e nimic care să încerce să te facă să cumperi în afară de calitatea produselor. Mergeti și încercați.

O mână de oameni muncesc pe rupte ca să producă ceva cât mai natural în acest județ. Sprijină producția acestui județ, cumpărând produse de la acești oameni care produc în Neamț.
13 comentarii la “Made in Neamț – Produse din carne de la Larger – Cumpără de la producătorii din Neamț înainte ca ei să dispară

 1. Elvira Gille

  Sunt produse foarte bune.Apreciez in mod deosbit personalul Sunt profesionisti ,civilizati si mai ales amabili.Cumpar cu mare placere de la carmangeria din Precista!!

  Raspunde
 2. Mariana Amariei

  Apeciez toate produsele din această carmangerie, sunt foarte gustoase, dar trebuie să remarc in mod deosebit, profesionalismul angajaților și curățenia din magazin! Felicitări întregii echipe!

  Raspunde
 3. Cornel

  Sunt un fel de SCUZA dar pe plan local , daca nu ori să se extindă , vrea , cum a făcut Scuza e OK ! Atunci când vrei să fii peste Tot dar nicăieri ,dai treaba peste cap . 20%, etichete verzi , curcubeu , e de la firma care au că și Principiu. ,, Reclama e Sufletul Comerțului,, Dealtfel au și început să se Regleze Intr e ei Ce-i MARI , a se vedea fabrica de a luat foc prin Buftea IF .

  Raspunde
  1. Mariana

   Nu am înțeles deloc ce ați vrut să spuneți cu acest comentariu, dar eu pot să afirm cu drag că mereu cumpăr de la ei, magazinul din Precista, și au produse foarte bune! Susțin afacerile locale 🙂

   Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *