MADE IN NEAMȚ: Pizzeria Gondola oferă sortimente delicioase și proaspete

0

Pizzeria Gondola, situată pe Bulevardul Decebal, în zona Școlii nr. 4, este o afacere din Piatra-Neamț care rezistă cu succes de mai bine de un deceniu și oferă preparate de calitate și gustoase la prețuri accesibile. Aici se găsește poate cea mai bună pizza ripiena cu șuncă din oraș. Localul este deschis în fiecare zi a săptămânii și oferă și livrări la domiciliu.

O mână de oameni muncesc cu mâinile lor și susțin comunitatea locală. Sprijină oamenii care fac așa ceva în acest județ, cumpărând produsele lor înainte ca ei să dispară.

PS: Acesta NU este un articol publicitar.
În cadrul campaniei noastre „Made in Neamţ” nu se pretind, nu se acceptă şi nu se aşteaptă bani sau alte favoruri de la cei promovaţi. Promovăm pe cei care considerăm că merită şi că fac ceva pentru comunitate. Aşa înţelegem noi să folosim instrumentul media de care dispunem pentru a sprijini oamenii care muncesc cu mâinile lor şi fac ceva în acest județ, cu oameni din acest judet care contribuie la economia acestui judeţ.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate