Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 24 mai 2019
 • :
 • :

Made in Neamț – Hasmațuchi de la Barna din Roznov – Cumpără de la producătorii din Neamț înainte ca ei să dispară

Barna V. este un producător din zona Roznov care este axat în special pe rădăcinoase și produce cât poate în câteva sere și pe terenul pe care îl deține. Produsele sunt autohtone și se fac natural, aici, la noi în Neamț, iar calitatea este excelentă. Sunt mai bune decât cele din supermarket-uri, ba, mai mult de atât, nici nu se găsesc în supermarket-uri. De exemplu, hasmațuchi-ul nu se mai găsește nicăieri decât la acest producător care vinde în Piața Centrală din Piatra-Neamț. Tu când ai mâncat ultima oară o salată de hasmațuchi?

O mână de oameni muncesc pe rupte ca să producă ceva cât mai natural în acest județ. Sprijină producția acestui județ, cumpărând produse de la acești oameni care produc în Neamț.
4 comentarii la “Made in Neamț – Hasmațuchi de la Barna din Roznov – Cumpără de la producătorii din Neamț înainte ca ei să dispară

 1. TIBERIU

  E Bine de Cumpărat și folosit la mâncarea traditionel moldava. Pârjoale și la unele ciorbite Binenteles care știu să facă ,ptr că unele gospodine gen BUBULINA s au emancipat folosesc alte mirodenii ptr a face rețete de la MASTERCHEF , oregano, ghimbir ,dar care Nu au și habar că cel din urmă de la o anume cantitate e toxic, Da numai miroși a ceapa , usturoi ,de la care e Drept mai curg ochii, Dar e Sănătos , te scapă și de răceală de ambele feluri .

  Raspunde
 2. Stefan

  Prrodusele crescute in sera nu sunt chiar „naturale”, dar e bine sa cumparam de la producatorii locali!Felicitari, d-le Iosub, pentru initiativa!

  Raspunde
 3. paul

  De ceva ani cumpar de la Maria ,asa se numeste cea din foto,sotul Andrei.Nu este reclama,produsele sunt cu adevarat din gradina proprie.

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *