Made in Neamț – Familia Chimina – TOT RESPECTUL – tineri producători de la Ștefan cel Mare – Cumpără de la producătorii din Neamț înainte ca ei să dispară

Chimina Bogdan împreună cu soția lui sunt o familie de producători de la Ștefan cel Mare. Ei vând la Piața Centrală din Piatra-Neamț de ani de zile. Produc în câteva sere din comuna Ștefan cel Mare, ajutați de familiile lor. O familie de tineri care muncesc serios și pe care personal îi admir de ani de zile pentru ceea ce fac.

Iată cum arată serele lor acum, când ies noile răsaduri.

Muncă multă, mâini crăpate, odihnă mai puțină, o muncă foarte grea mai ales pentru o familie de tineri care poate ar vrea să mai facă și altceva decât să muncească pământul. Ambiție și caracter de oameni muncitori. Tot respectul pentru ei.

Găsiți tot ce produc familiile Chimina, tată și fiu, în Piața Centrală. Priviți ce e afară și imaginați-vă că acești oameni muncesc pământul acum sub o folie de nailon și au grijă de răsadurile lor în timp ce unii dintre noi nici nu putem să funcționăm fără să ne bem cafeaua de dimineață.

O mână de oameni muncesc pe rupte ca să producă ceva cât mai natural în acest județ. Sprijină producția acestui județ, cumpărând produse de la acești oameni care produc în Neamț.

Iosub Robert

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate