Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 14 iulie 2019
 • :
 • :

Made in Neamț – Costiță afumată de la Eldimarc – Cumpără de la producătorii din Neamț înainte ca ei să dispară

Am cumpărat, recent, niște costiță afumată de la un producător din Neamț, ce are stand în Piața Centrală. Bună, bună. Merită încercate produsele de la Eldimarc.

O mână de oameni muncesc pe rupte ca să producă ceva cât mai natural în acest județ. Sprijină producția acestui județ, cumpărând produse de la acești oameni care produc în Neamț.
7 comentarii la “Made in Neamț – Costiță afumată de la Eldimarc – Cumpără de la producătorii din Neamț înainte ca ei să dispară

 1. Ileana Miron

  Producătorii trebuie să practice prețuri mai mici așa cum procedează clujenii! Pe cînd la noi preturile sunt destul de mari ca de exemplu un ou costă 1.20lei bucata.

  Raspunde
 2. Miron Ileana

  Dacă și producătorii a-r practica și prețuri mai joase,și-ar atrage și clienții! Așa cum au procedat cei din Cluj.0.50bani oul,3lei litrul de lapte,cârnați la bun preț. Dar la noi la Piatra un ou cu un leu și douăzeci de bani.

  Raspunde
 3. Iftime nicoleta

  Puteti trece pe la magazinele noastre(Piata centrala si in Precista vis a vis de farmacia Ardealu)pentru ofertele de preturi.va multumim.

  Raspunde
 4. Iftime nicoleta

  Multumim clientilor nostri si va asteptam cu produse afumate cu lemn deosebit de gustoase fara aditivi si conservanti..carnea este romaneasca100%.vizitati.ne si va ve.ti convinge.Multumim.

  Raspunde
 5. LI CHIORU

  Să cumpărăm de la producătorii locali și să încurajăm producția locală a produselor de calitate. Astfel putem să pastrăm și să dezvoltăm locurile de muncă în țară, cu salarii măcar decente.

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *