Made in Neamț – Costiță afumată de la Eldimarc – Cumpără de la producătorii din Neamț înainte ca ei să dispară

8

Am cumpărat, recent, niște costiță afumată de la un producător din Neamț, ce are stand în Piața Centrală. Bună, bună. Merită încercate produsele de la Eldimarc.

O mână de oameni muncesc pe rupte ca să producă ceva cât mai natural în acest județ. Sprijină producția acestui județ, cumpărând produse de la acești oameni care produc în Neamț.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
8 Comentarii
 1. Constantin spune

  Cumpar de fiecare data cand merg in piata centrala produse de carmagerie de la Edilmarc…sunt multumit si recomand…

 2. Ileana Miron spune

  Producătorii trebuie să practice prețuri mai mici așa cum procedează clujenii! Pe cînd la noi preturile sunt destul de mari ca de exemplu un ou costă 1.20lei bucata.

 3. Miron Ileana spune

  Dacă și producătorii a-r practica și prețuri mai joase,și-ar atrage și clienții! Așa cum au procedat cei din Cluj.0.50bani oul,3lei litrul de lapte,cârnați la bun preț. Dar la noi la Piatra un ou cu un leu și douăzeci de bani.

 4. Iftime nicoleta spune

  Puteti trece pe la magazinele noastre(Piata centrala si in Precista vis a vis de farmacia Ardealu)pentru ofertele de preturi.va multumim.

 5. Mariana spune

  Pentru un magazin distribuiti??ce alte produse aveti si ce preturi

 6. Maria spune

  Sustin produsele traditionale si bune ,de calitate !

 7. Iftime nicoleta spune

  Multumim clientilor nostri si va asteptam cu produse afumate cu lemn deosebit de gustoase fara aditivi si conservanti..carnea este romaneasca100%.vizitati.ne si va ve.ti convinge.Multumim.

 8. LI CHIORU spune

  Să cumpărăm de la producătorii locali și să încurajăm producția locală a produselor de calitate. Astfel putem să pastrăm și să dezvoltăm locurile de muncă în țară, cu salarii măcar decente.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate