Mădălina Ciubotaru, numită coordonator al organizației județene Neamț din cadrul partidului PRO România

0

Conducerea națională a Partidului PRO România a decis numirea vicepreședintelui CJ Neamț, Mădălina Ciubotaru, în funcția de coordonator al Organizației Județene Neamț.

Acesteia îi revine responsabilitatea de a reprezenta Partidul PRO România în relația cu autoritățile locale, în cea cu instituțiile financiare și bancare, cât și în ceea ce privește gestionarea întregii activități politice și administrative a organizației.

Avem încredere că numirea doamnei Ciubotaru va conduce la coagularea organizației și la îmbunătățirea performanțelor politice pe plan local.

spun membrii PRO România Neamț.

Mulțumesc conducerii PRO România pentru încrederea acordată împuternicindu-mă să conduc filiala de la Neamț a partidului!

Vă asigur pe toți că voi trata această numire cu maximă responsabilitate. Sunt convinsă că împreună cu colegii mei o să reușim să ducem PRO România Neamț în topul organizațiilor din țară în ceea ce privește rezultatele politice!,

a declarat Mădălina Ciubotaru.
telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate