Lupta in colegiul 6 este foarte stransa

4

Ziarpiatraneamt.ro este singura publicatie din Neamt care a facut un sondaj de opinie pe teren pentru a vedea care sunt optiunile electoratului din colegiul 6 Neamt. Sondajul de opinie s-a efectuat in toate comunele colegiului 6, s-au parcurs peste 300 km, iar din echipa de sondaj a facut parte un reprezentant al ziarpiatraneamt.ro, un membru al formatiunii politice care il sustine pe domnul Harbuz si un membru al formatiunii politice care il sustine pe domnul Radulescu.

Sondajul a presupus discutii directe cu locuitorii din comunele vizate. In marea parte a colegiului, procentele sunt impartite aproximativ egal, exceptie facand comuna Dragomiresti, unde conduce detasat Radulescu si comuna Razboieni, unde conduce detasat Harbuz.
In colegiu nu am sesizat niciun material de campanie din partea domnului Harbuz, dar in schimb Radulescu este ajutat cu o sumedenie de afise si bannere, sute de sustinatori veniti din afara colegiului si in zona Vanatori parca plouase cu sacose verzi pe care scria Radulescu .
Lupta este destul de stransa, oamenii sunt impartiti in pareri si opinii, miscarea staff-ului lui Radulescu de a se lepada de culoarea partidului se pare ca a prins si a zapacit alegatorii, dar si atitudinea non-combat adoptata de tabara domnului Harbuz a prins destul de bine, victimizand financiar candidatul.
Ramane de vazut ce vor face staff-urile celor 2 candidati pentru ca timpul este scurt, graba poate duce la greseli fatale, iar metodele care l-ar putea detasa pe unul dintre candidati nu sunt cunoscute de cele doua tabere pentru ca nu am vazut sa se aplice niciuna.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. iosub janel spune

  Unul mai „specialist” ca altul….ca de, Romania este condusa numai de „specialisti’ si se vede de pe luna cat de mult am progresat. Am auzit ca „specialistul” portocaliilor, vindea vin fara a detine acte, facand asa putina evaziune si contrabanda. Asta chiar ca se pricepe de minune, insa, i-ar sta mai bine pe plaja in Mangalia la vandut seminte. Ten, statura si indeletnicire are slava tatalui si ar da bine in decor pe litoral. In agricultura, cred ca Pinalti se pricepe mai bine….este un „as” in autoinproprietaririle cu terenurile altora.

 2. vasilica spune

  imi place la nebunie campania electorala de pe postul local cu culoare de citrice unde se promite 100% majorari in agricultura evident din partea candidatului lor…ce nesimtire si populism pe fata..ati vazut ce a zis falsul presedinte…lasati populismele…ce farisel..oare el cu ce a castigat votul oamenilor?…stie el…doar nu cu whiskey

 3. costica spune

  da unde ai mai vazut politicean bun de ceva in tara asta?!?!?!

 4. dihorul spune

  Nici unul nu e bun, Harbuz s-a remarcat prin nimic iar celalalt e un pamblicar. Un fals.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate