Lupta deputaților. 1-0 pentru Ciprian Șerban în defavoarea lui Mugur Cozmanciuc

0

Locul 1 pe lista candidaților la Camera Deputaților din partea PNL Neamț este ocupat de Mugur Cozmanciuc. În 2016 a fost ales ca deputat pentru a reprezenta interesele nemțenilor în Parlamentul României și, într-o postare pe Facebook, face un rezumat al activității sale.

„Acest mandat de parlamentar a fost unul plin din punct de vedere politic și cu multe schimbări pe scena politică din țara noastră. Am celebrat Centenarul Unirii, iar în anul 2019, PNL (partidul din care fac parte) a preluat guvernarea. Încă trecem printr-o criză sanitară, perioadă care ne-a pus în fața unor mari provocări, dar în multe domenii am reușit să identificăm oportunitățile.

La alegerile locale din 2020 am candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț și am venit cu un program complex și realizabil pentru dezvoltarea Neamțului. Opțiunea majorității a fost alta, dar nu voi renunța și prin votul de încredere al cetățenilor voi reprezenta interesele nemțenilor din Parlamentul României, așa cum am făcut-o și în ultimii ani.”, spune Mugur Cozmanciuc.

Mugur Cozmanciuc a avut 47 de propuneri legislative dintre care doar 8 au devenit legi promulgate. Puteți vedea activitatea din Parlament a lui Mugur Cozmanciuc aici – click.

La PSD, locul 1 la Camera Deputaților este ocupat de Ciprian Șerban. Cu un discurs mai discret decât omologul său liberal, Ciprian Șerban pare să fie omul care tace și face. Ales deputat din partea PSD în 2016, Ciprian Șerban este vicelider al Grupului parlamentar al Partidului Social Democrat.

A avut 122 de propuneri legislative inițiate, din care 51 au fost promulgate legi, deci de 6 ori mai multe legi promulgate decât Mugur Cozmanciuc. Puteți vedea activitatea din Parlament a lui Ciprian Șerban aici – click.

Și la capitolul luări de cuvânt, Șerban Ciprian de la PSD are 38 luări de cuvânt ceea c e îl plasează în fața lui Mugur Cozmanciuc care are doar 31.

În cheia discursului liberal de monopol, de la președinte la premier, Mugur Cozmanciuc mai continuă să spună că are încredere că PNL va avea o majoritate în Parlament. Ne întrebăm cât de eficientă va fi majoritatea liberală în Parlament în condițiile în care activitatea legislativă e cam subțire pe dreapta.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate