Luminițele de sărbători vor fi aprinse pe 8 decembrie la Piatra-Neamț

0
Arhivă

Primăria Piatra-Neamț informează că în acest an iluminatul festiv va fi pus în funcțiune în seara de 8 decembrie, la ora 18.00, când are loc și deschiderea evenimentului „Piatra lui Crăciun – Tărâmul Moșului” din Parcul Central și Curtea Domnească. Evenimentul dedicat sărbătorilor de iarnă se va desfășura până pe 8 ianuarie 2023. Administrația locală anunță organizarea de spectacole în fiecare zi.

„Foișorul din Parcul Central se va transforma în căsuța lui Moș Crăciun, unde copiii vor putea să-l întâlnească, să stea de vorbă cu el și să-i vadă pe spiriduși în acțiune, împachetând cadouri. Moș Crăciun îi va aștepta cu câte o surpriză în fiecare zi pe cei mici de la ora 14:00, până seara târziu la ora 20:00. Cu ajutorul spiridușilor, vom organiza ateliere, jocuri și concursuri pentru copii zilnic, iar toți participanții vor fi răsplătiți pentru spontaneitate, îndemânare și curaj. Și pentru că decembrie este luna dorințelor, am pregătit lângă foișor Cutia cu Dorințe, unde cei mici (și cei mari) vor putea să-i lase Moșului o scrisoare.”, transmite municipalitatea.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate