Lumină și bucurie de Sărbători: Carmen Elena Nastasă și Cristina Atănăsoaie Iacob au împărțit zâmbete și speranță pacienților de la Spitalul Județean Piatra-Neamț

0

Într-o dimineață rece de decembrie, când frigul pătrunzător amenința să închidă inimile oamenilor într-un clopot de gheață, Carmen Elena Nastasă, Directorul Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț, a ales o cale minunată de a oferi căldură și compasiune. Împreună cu dr. Cristina Atanasoaie Iacob, a pornit pe coridoarele Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, „cu un rucsac plin de zâmbete și inimi deschise”, presărând puțină alinare în sufletele încercate ale pacienților.

Într-o lume în care uneori pare că avem prea puțin timp pentru cei din jurul nostru, Carmen Elena Nastasă și echipa sa au ales să facă diferența. Motivul? Simpla dorință de a fi acolo pentru cei aflați în durere și nevoie. „Ce poți face într-o dimineață de decembrie, când inima îți cere să fii alături de oameni aflați în durere? Îți urmezi calea!” – a transmis Carmen Elena Nastasă, subliniind esența acțiunii lor.

Scopul lor nobil a fost să aducă lumină și bucurie în locuri unde acestea par a fi rareori prezente – pe holurile unui spital. Cu inimi pline de compasiune, au vestit apropierea Crăciunului, împărtășind zâmbete și energie pozitivă. Au adus cu ele și un strop de speranță, încercând să umple spațiul rece al spitalului cu multă căldură umană și cu bucuria sărbătorilor.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate