Ludovic ORBAN: „ROMÂNIA EDUCATĂ este o broșură din care JUMĂTATE SUNT FOTOGRAFII CU IOHANNIS”

2

Proiectul „România Educată” își propune să fie punctul de pornire pentru tot ceea ce ar trebui să însemne un Proiect de țară autentic. „România Educată” este proiectul generațiilor viitoare, fundamentul pe care să putem construi România următorilor 100 de ani. Un proiect de o asemenea importanță pentru destinul unei națiuni trebuie să fie deschis către toți cei care vor să contribuie, cu responsabilitate, pentru a face posibilă punerea lui în practică. (…)Vă invit pe toți să vă implicați activ în dezbaterea publică și să susțineți acest proiect pentru ca educația să devină reperul asumat de care România are nevoie, spune Klaus Iohannis – Președintele României, pe pagina principală a site-ului de prezentare a proiectului „România Educată”, de unde nu puteau să lipsească mesajul și fotografia conducătorului de țară.

Un proiect prezidențial bine-venit, am spune după descriere, doar că cineva de sus, din PNL, ne contrazice parțial.

Zilele trecute, într-o emisiune la postul B1TV, fostul președinte PNL, Ludovic Orban a declarat foarte clar:

(…) Nu a existat niciun fel de dispută pe tema «României Educate».
Sigur că n-am putut să bat toba că după șapte ani de zile Președintele României care a vorbit de «România Educată» a venit și el cu o broșură în care jumătate din spații din broșură sunt pozele lui Klaus Iohannis. N-am putut să bat toba și să laud un cult al personalității făcut în jurul unui proiect care conține o serie de idei bune pe care le voi susține
”.

De asta are nevoie învățământul din România.

Poate, totuși, pozele cu președintele vor rămâne doar în broșură și nu vor ajunge să fie agățate în fiecare sală de clasă.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Leo Taxil spune

    Nici un președinte mai indolent, mai demagog și mai lipsit de patriotism ca acesta n-a avut țara noastră vreodată.

  2. VLAD spune

    Prefăcutul. La congresul PNL, președintele nostru rînjea fără mască iar acum și a pus-o aproape pe toată fața și bocește pe umerii poporului român. Astă vară declara că am învins pandemia, iar acum o dă la-ntors.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate