Lucreția Mandric, actriță a Teatrului Tineretului, va participa la premiera de gală de la CinemaPRO, a filmului De ce eu?

0

lucretia mandric 1Lucreția Mandric, actriță a Teatrului Tineretului, va participa joi, 26 februarie 2015, la premiera de gală de la CinemaPRO, a filmului De ce eu?. Domnia sa face parte din distribuția filmului regizat de Tudor Giurgiu, producție cinematografică extrem de discutată în media și în spațiul politic, fiind inspirată dintr-un caz real, în care obstrucționarea justiției are implicații fatale. Lucreția Mandric joacă rolul lui Eleni Dumitru, mătușa procurorului care s-a sinucis, personajul principal al filmului.
De ce eu? a avut premiera mondială la Festivalul de la Berlin și va rula din 27 februarie, în prima saptămână, în peste 60 de săli de cinema din țară. Distribuția filmului este format din: Emilian Oprea, Mihai Constantin, Andreea Vasile, Dan Condurache, Liviu Pintileasa, Mihai Smarandache, Alin Florea, Lucreția Mandric, Sore Mihalache, Ionuț Caras, Virgil Ogășanu, Bányai Kelemen Barna, Mădălina Ciotea
„Filmul despre Panait e, oarecum, filmul despre eșecul unei generații din care fac parte. Care a crezut că schimbările politice ale anului 1989, că despărțirea de comunism va însemna o rupere definitivă cu sistemul vechi mafiot și corupt. In 2002 (anul morții lui Panait), dar și în prezent, realitatea românească e una dură: vechii ofițeri și activiști din Securitate monopolizează nu doar afaceri importante, ci și poziții importante în politică“, declara regizorul Tudor Giurgiu.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate