Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 21 august 2019
  • :
  • :

Luați din frig de pe străzi și duși la adăpost

Pentru prevenirea problemelor cauzate de hipotermie a persoanelor fără adăpost, Politia Locala a acționat zilnic pe raza municipiului Piatra-Neamț pentru identificarea și transportarea acestora la Centrul de cazare temporară a persoanelor fără adăpost din cartierul Speranța.

Astfel, în perioada în care s-au înregistrat scăderi accentuate ale temperaturilor, în urma verificării zonelor cunoscute ca fiind frecventate de persoane fără adăpost, au fost identificate 48 persoane ce au fost transportate în locul special amenajat de Primăria Piatra-Neamț, unii dintre aceștia primind îngrijiri medicale de specialitate.

Centrul de cazare temporară din cartierul Speranța funcționează în cadrul Direcției de Asistență Sociala Piatra-Neamț și poate asigura cazarea persoanelor fără adăpost din municipiul Piatra-Neamț, pe toată perioada sezonului rece între orele 18.00 – 06.00.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *