Luați din frig de pe străzi și duși la adăpost

0

Pentru prevenirea problemelor cauzate de hipotermie a persoanelor fără adăpost, Politia Locala a acționat zilnic pe raza municipiului Piatra-Neamț pentru identificarea și transportarea acestora la Centrul de cazare temporară a persoanelor fără adăpost din cartierul Speranța.

Astfel, în perioada în care s-au înregistrat scăderi accentuate ale temperaturilor, în urma verificării zonelor cunoscute ca fiind frecventate de persoane fără adăpost, au fost identificate 48 persoane ce au fost transportate în locul special amenajat de Primăria Piatra-Neamț, unii dintre aceștia primind îngrijiri medicale de specialitate.

Centrul de cazare temporară din cartierul Speranța funcționează în cadrul Direcției de Asistență Sociala Piatra-Neamț și poate asigura cazarea persoanelor fără adăpost din municipiul Piatra-Neamț, pe toată perioada sezonului rece între orele 18.00 – 06.00.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate