A luat foc acoperișul centrului de plasament Elena Doamna din Piatra-Neamț

3

Vineri, 11 august, în jurul orei 15.19, s-a semnalat prin 112 un incendiu izbucnit la nivelul acoperișului centrului de plasament Elena Doamna, pe b-dul 1 Decembrie 1918, în Piatra-Neamț.

Pompierii se află la fața locului pentru a interveni.

Update: La ora 15.30 incendiul a fost stins. Au ars 2 mp pătrați de acoperiș. Copiii au fost evacuați în siguranță. Urmează să se stabilească și cauza izbucnirii incendiului. La operațiune au participat 3 autospeciale cu apă și spumă, o autoplatformă, 14 subofițeri și ofițeri. De remarcat a fost intervenția personalului prin folosirea hidranților interiori.

În urma cercetării la fața locului nu au fost găsite elemente ale unei instalații electrice în podul construcției. În pod nu erau depozitate materiale, iar accesul era restricționat. La locul focarului au fost găsite cioburi de sticlă care au condus la stabilirea următoarei cauze a incendiului: Sursa probabila: radiație solară; mijlocul: căldură solară directă, acumulată, concentrată sau reflectată de obiecte; primul material care s-a aprins: pânza, carton asfaltat.


aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. Ionut Stan spune

    A fost ceva minuscul nu a fost cine stie ce incediu …

  2. Anca Delia Topoliceanu spune

    Ia ghiciți de ce???

  3. Tudor Grațian spune

    Din ce în ce mai multe incendii

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate