Lovitură dată agricultorilor din Neamț. Unii asiguratori nu le mai asigură culturile

0

Într-o piață a asigurărilor unde instituțiile statului sunt la mâna intereselor asiguratorilor, unele companii de asigurări au transmis angajaților și colaboratorilor din Neamț, mai direct sau mai voalat, instrucțiuni să nu mai asigure culturile agricole din Neamț, deoarece au avut loc fenomene meteo violente în ultima perioadă.

Ținând cont de perioadele de caniculă care se anunță în următoarea perioadă, stoparea asigurării culturilor va echivala cu falimentarea agricultorilor. Asiguratorii care nu au dat dispoziție clară de refuz pentru asigurarea culturilor în Neamț au înăsprit regulile impunând inspecții de risc antecontract cu experți în asigurări agricole.

Desigur că nu este normal să se întâmple așa ceva și asiguratorii să nu asigure decât atunci când sunt siguri că au de câștigat, dar aceasta este România, acesta este județul Neamț și aceasta este realitatea cu care ne confruntăm și la care trebuie să ne adaptăm.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate