Lotul TCE 3 BRAZI la arest. După ce au trecut de preselecții, infractorii TCE au fost admisi pentru 30 de zile la concursul de talente X inFractor

4

Știți bandiții de care vă vorbim de 2 ani de zile de la TCE 3 BRAZI? Cei care ne-au hăituit și s-au folosit de instituțiile statului ca să ne închidă gura? Ăia pe care-i lăudau presa nemțeană și le dădeau dezmințiri când noi spuneam că fraudează statul?x-factor-catuse Aia care dețin brandul Monitorul de Neamț și fac presă pe la EST TV?
Ei bine, deocamdată doar o parte dintre ei au fost băgați la zdup pentru o perioadă de 30 de zile. Adică au fost luați din starea de control judiciar în care se aflau și i-au dus direct la arest.
De acum s-a trecut la faza bătăliei psihologice dintre echipa fostului șef de serviciu secret care a consiliat și ajutat grupul infracțional să se ascundă de instituțiile statului și procurorii DNA.
Pe deoparte procurorii încearcă să adune dovezi și cât mai multe denunțuri, pe cealaltă parte fostul șef de serviciu secret face presiuni fantastice pe toți cei implicați pentru ca aceștia să nu declare nimic și îi instuiește în acest sens, timp în care dispar și o mulțime de alte hârtii care ar putea deveni probe.
De ce i se permite fostului șef de serviciu secret să obstrucționeze justiția, e o întrebare la care nu vă putem răspunde noi, dar sigur subiectul este unul delicat, personajul cunoscând în amănunt toate procedeele, metodele și căile folosite de anchetatori și de servicii, deci, rămâne în continuare un consultant de bază al grupului infracțional.
ATENȚIE !!! Complicii infractorilor de la TCE 3 BRAZI mai au o șansă să se ducă să facă autodenunțuri ca să fie printre primii care participă  la loteria DNA unde scapă doar primii 6 din 49. Hai pa!

Iosub Robert

PS: Pentru denunțători, să nu se rătăcească pe drum:
Bacău, Str. Ștefan cel Mare nr. 4, cod 600356, jud. Bacău
Telefon: 0372.777.845 Fax: 0234.520.312
Program de audiențe: luni-vineri orele 9-15

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. cititor 40 spune

  DOAMNE ce a ajuns ROMANIA!Daca am avea informatii, cu furaciunile din intraga tara ,cred ca nu am putea citi din prima, cifra.LEGEA AVERILOR ILICITE,CONDAMNARI PENTRU INALTA TRADARE ! Chiar toti cei abilitati sa aplice legea sunt corupti,neaplicand legile care sunt inca in vigoare?Ganditi numai la ce era Neamt-ul inainte de ’89 si cea ajuns!

 2. mickey999 spune

  Eh… arestari , pedepse cu suspendare, oleaca de cenusha in cap…dar 30 de milioane de parai s-au dus si dusi ramin!

  Mare noroc aveti voi cu mine ca-s prin preajma!
  Eu ii pot da inapoi in 370 de ani fara probleme!
  Cu oleaca de dobinda chiar!! E-he-heei…
  🙂 🙂 🙂

 3. Lolita spune

  Adevarat este ca DNA nu se misca la piatra neamt din cauza prieteniilor dintre SRI si politai si judecatori. Spatele lui corduneanu e bine asigurat de prietenii pe care-i are demult. Sa vedem cit de repede desfiinteaza DNA legaturile de la stadion pina la posta din centru si mai pe la vilele din-mprejurul orasului. Hai baietii din tarita si pretini, deveniti barbati si raspundeti prin executare cu la mai multi ani !

 4. FLORIN spune

  Robert,de furaciunile de la TCE se stie de ani de zile….ele nu puteau fi ascunse de nimeni.Doar lichelismul si complicitatea celor care reprezinta institutiile de siguranta a statului le-au …ascuns…in rest ,pina acesti oameni nu intra in puscarie,toata munca ta e de prisos…iar din cite se vede cloaca de la procuratura si politie ramine neschimbata…acesti paraziti platiti de noi sunt cei mai vinovati de distrugerea acestei tari…ei ar trebui sa fie in colimatorul tau…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate