Locul unde cazurile de COVID sunt în continuă scădere – S-a renunțat la mască, afacerile s-au redeschis la capacitate maximă

0
Sursa foto: dailymail.co.uk

Numărul cazurilor de coronavirus sunt într-o continuă scădere în TEXAS la 17 zile după ce s-a ridicat obligativitatea purtării măștilor iar afacerile au fost redeschise la capacitate maximă.

Decizia a fost luată de Guvernatorul Greg Abbott la începutul acestei luni, lucru care a stârnit reacții extrem de dure la acel moment, însuși președintele Joe Biden criticând această mișcare numind-o „gândire neanderthaliană” și avertizând că va fi o „mare greșeală”. Iată că lucrurile nu stau deloc așa.

Sâmbătă, rata de pozitivitate pentru ultimele șapte zile din Texas a atins un minim istoric de 5,27 la sută, iar statul a raportat 2.292 de cazuri noi, cu aproximativ 500 mai puține în medie față de săptămâna trecută. Totodată, numărul persoanelor spitalizate a ajuns și el la 3308, cel mai scăzut nivel din luna octombrie a anului trecut.


Vestea bună a fost anunțată de către Guvernator și pe Twitter:

Astăzi Texas a atins un nivel minim înregistrat pentru rata de pozitivitate Covid de 7 zile: 5,27%. A fost sub 6% timp de 5 zile și sub 10% pentru o lună întreagă. Spitalizările Covid au scăzut din nou – acum la cel mai scăzut nivel din 3 octombrie. Vaccinările continuă să crească rapid.

Una dintre cele mai recente postări, mai precis de acum 18 ore, anunță o scădere a ratei de infectare de până la 4.95:

Mai multe detalii în presa internațională, aici – click.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate