Locuinte sociale pentru saracii bogati din Piatra Neamt, bataie de joc la adresa pietrenilor care ar fi meritat o locuinta sociala

2

Tot am auzit barfe despre faptul ca in cartierul Valeni ar fi primit LOCUINTE SOCIALE persoane care nu se incadreza sub nici o forma in statutul oamenilor care necesita o locuina sociala .
Conform Legii locuintei 114/1996, o locuinta care se atribuie cu chirie subventionata unor persoane sau familii, a caror situatie economica nu le permite accesul la o locuinta in proprietate sau inchirierea unei locuinte in conditiile pietei (art.2 lit.c).
Daca pana acum era vorba doar de informatii venite pe surse si de constatari logice facute pe baza masinilor din parcari acum va putem spune cu toate taria ca in Cartierul de la Valeni au primit Locuinte Sociale oameni care au destui bani sa se intretina sau sa ia o chirie la pretul pietii, dar au avut pilele necesare sa primeasca o locuinta in timp ce zeci de tineri pietreni cu facultati si masterate stau in aceeasi locuinta cu parintii sau bunicii sau in timp ce zeci de nemteni stau in frig sau au devenit oameni ai strazii in lipsa unui acoperis .
Azi am vazut lista cu locatarii din cartierul Valeni si transmitem pe aceasta cale celor de la Primaria Piatra Neamt care au facut repartitiile la aceste LOCUINTE SOCIALE  ca ar trebui sa inceapa sa se roage la Cel de sus pentru ca, imediat dupa alegeri, cand sefii lor nu le vor mai putea ascunde faptele , vor  plati pentru toata porcaria pe care au facut-o pentru ca ce au facut ei se cheama oricum numai asistenta sociala nu .
Nu vom publica inca lista cu locatarii,  dar vreau sa va spun ca este o lista foarte amuzanta unde sunt nume de familie care se repeta de cate 3-4 ori si nu aleatoriu.  Au luat cate o vila cu totul, iar alte nume de prin lista le-am gasit pe Facebook unde am vizionat cu multa mila poze din  concediile lor de oameni amarati pe la mare sau prin tari straine .
Asa intelege primaria Piatra Neamt sa aiba grija de familiile fara posibilitati din Piatra Neamt .

Iosub Robert

 

 

 

 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. cristiana spune

    un „LIKE „pentru Ciprian care face referire la un anumit tip de beneficiari si nu toti care au fost spagari ca si subsemnata.RUSINE DOMNULE IOSUB si daca nu postezi comentariile pertinente o sa le postam pe facebook,ca la articolul marea necropola bla ,bla

    ADMIN : Ce necropola ?

  2. ciprian spune

    sunt anumiti beneficiari de asemenea locuinte care nu au de ce sa le primeasca si care mai apoi le subinchiriaza la negru adevaratilor nevoiasi.sunt asemenea situatii in cartierul speranta si numeni nu zice nimic.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate