Locuiește în groapa comună, alături de oasele a zeci de morți

2

Locuiește în groapa comună, alături de oasele a zeci de morți. Asta e povestea pe scurt a lui Nicu, un amărât fără casă care locuiește de ani de zile în Cimitirul Borzogheanu, mai precis în groapa comună printre osemintele a zeci de persoane.

Inutil au încercat cei care administrează cimitirul să îl evacueze din acest loc. Dincolo de refuzul lui de a se muta, au apărut și oameni din zonă care i-au certat pe cei de la cimitir. ”Ce face? Doar nu face nimic rău că doarme acolo”.

Azi i-am contactat pe cei de la asistența socială din Piatra-Neamț care au promis că vor merge și vor evalua situația acestui om care trăiește dincolo de limita pe care ne-o putem imagina mulți dintre noi și vor face tot ce pot să îl ajute.

Să locuiești într-o groapă comună e mai mult decât inuman. Aerul este foarte greu de respirat, mirosul de oseminte umane este terifiant, iar decorul cu icoane șterse și pline de pânze de păianjen și tot ce este în jur arată ”mai bine” decât orice decor de film de groază.

Am evitat să prezentăm și persoana care locuiește aici, deoarece bănuim că are probleme… serioase dacă stă de ani de zile aici.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. VLAD spune

    Felicitari pentru acest articol domnule Iosub Robert . Este strigator la cer , vreau sa intreb Asistenta Sociala precum si Primarul ce fac , oameni care iau salarii frumose si nu fac nimic RUSINEEE !!!!!

  2. RADU spune

    EXTRAORDINAR. ! Unii , precum c ei de Asistență Socială ,,,,Afla ,, acum de existenta Strigoiului de la Groapa Comuna , când cei de la Administrația Cimitirului.Stiu de El de ani Buni . DAR. Daca Nu Deranjează. Poate fi Îngăduit sa se Pripășească. in acea Groapa . M ai. Trebuie sa apară și Paraschiv cu Caiafele lui , pentru a avea imaginea completa a GROPII lui E .BARBU , Ce sa m ai Citești. ,dai o Fugă până la Borzogheanu și vezi LIFE Realitatea .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate