Localnici din Ștefan cel Mare, Tupilați și alte comune învecinate au sărbătorit Mica Unire

0

Ziua Unirii Principatelor Române a fost sărbătorită cu mult fast în comuna Ștefan cel Mare. Gospodarii comunei, dar și cei din comunele învecinate s-au adunat la momumentul istoric Hanul Șerbesti unde au asistat la un frumos program artistic oferit de Ansamblului „Ciobănașul din Tupilați” condus de domnul Ronică Leonte și de interpreta de muzică populară Oana Crețu.

La final, întreaga suflare s-a strâns într-o mare horă a Unirii.

„Mulțumesc cadrelor didactice, domnului viceprimar, angajaților primăriei si consiliului local care s-au implicat în realizarea acestui eveniment. Mulțumesc Ansamblului „Ciobănașul din Tupilați” condus de domnul Ronică Leonte și interpretei de muzică populară Oana Cretu,  care au destins atmosfera.”  a declarat primarul comunei Ștefan cel Mare, Sorin Oatu.

„Am dansat Hora Unirii alături de gospodarii din comună , oameni dragi nouă celor din Tupilați,  care ne-au făcut să ne simțit minunat, propunându-ne să fim mai buni și mai uniți .Mulțumim de invitație domnule Primar!” a menționat Ronică Leonte, bibliotecar la Biblioteca „Mihail Sadoveanu” din Tupilați.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate