Localitatea Savinesti s-a infratit cu Vestul Salbatic

0

Postul de Politie Săvinesti a fost sesizat despre faptul că B. Constantin, de 30 de ani, din comuna Săvinesti, judetul Neamt, a făcut scandal la un bar din localitate.
În urma cercetărilor efectuate, politistii au stabilit că B. Constantin a venit la un bar din comună si a cerut barmanului de serviciu să fie servit cu băuturi alcoolice. Deoarece se afla în stare de ebrietate, a fost refuzat astfel încât tânărul a adresat amenintări personalului de serviciu si a lovit cu pumnii în geamul de la usa de acces în local, spărgându-l. Clientii aflati în bar au părăsit localul, iar în apărarea barmanului a încercat să intervină C. Ion, care a fost lovit si el de către B. Constantin.
Atât C. Ion, cât si B. Constantin au fost transportati la Spitalul judetean Neamt pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate, primul fiind diagnosticat cu traumatism cranio – facial acut si piramidă nazală fracturată, iar cel de-al doilea cu plăgi tăiate în zona antebratelor.
În cauză politistii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, amenintare si distrugere.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate