Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 21 august 2019
  • :
  • :

LIVE de pe Pârtia Cozla Piatra-Neamț

Webcam Pârtia Cozla Piatra Neamț – www.webcamromania.ro

S-a deschis pârtia de pe Cozla. În acest sezon, un abonament de luni-vineri cu urcări nelimitate costă 200 lei, un skipass de o zi – 100 lei, skipass pentru jumătate de zi – 60 lei, o urcare cu telescaunul – 8 lei, iar copiii cu vârsta până în 14 ani au reducere 50%; mai mult cei care achiziționează abonamente sau skipass pentru întreaga zi beneficiază de un acces gratuit la Baia Comunală.


Programul de funcționare al pârtiei este de luni până vineri între orele 11:00-15:00 și 16:00-19:00, iar în zilele de sâmbătă și duminică între orele 10-15 și 16-20.

Începând cu acest an, pârtia Cozla este administrată în regim propriu de către Primăria Piatra-Neamț, existând contracte pentru Serviciul Salvamont, contract pentru funcționarea telescaunului cu societatea Perla Invest și contract pentru gestionarea ratrack-ului și a tunurilor de zăpadă. Astfel, pârtia de la Piatra-Neamț îndeplinește toate condițiile pentru o funcționare optimă în condiții de siguranță.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *