Lista contribuabililor mari si mijlocii aprobata de ANAF

1

In data de 10 decembrie 2013 a fost publicat Ordinul presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 3749/2013 privind aprobarea Listei marilor contribuabili si a Listei contribuabililor mijlocii.

Prin acest ordin se aproba Lista nominala a marilor contribuabili care vor fi administrati de catre Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili, precum si Lista nominal a contribuabililor mijlocii care vor fi administrati de catre administratiile judetene ale finantelor publice si de Directia generala regionala a finantelor publice Bucuresti prin Administratia fiscala pentru contribuabili mijlocii.

Ordinul intra in vigoare incepand cu data de 1 ianuarie 2014.

Listele le puteti vizualiza accesand urmatoarele link-uri: Lista marilor contribuabili  si Lista contribuabililor mijlocii.

 

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Mihai spune

    Cine ne lamureste si pe noi, nestiutorii muritori de rand?Aceste firme vor fi administrate efectif de Directia de Finante sau Directia Generala de Administratie sau vor avea acelaiasi administratori ca si pana acum?
    Aceste firme sunt in faliment?Statul vrea sa mai ia un rand de fabrici si uzine si sa le mai transforme inca odata in ruine?Sau ce se intampla?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate