Lista cabinetelor unde se poate face TESTARE GRATUITĂ în județul Neamț

0

Ministerul Sănătății a anunțat, sâmbătă seară, că în mai multe spitale din Capitală vor funcționa, de duminică, centre în care persoanele cu simptome COVID-19 se vor putea testa. Măsura a fost luată în condițiile în care Ambulanța București-Ilfov nu mai face față solicitărilor, iar persoanele care solicită testarea la domiciliu sunt nevoite să aștepte peste 72 de ore.

Ministrul Alexandru Rafila consideră că testarea la medicul de familie reprezintă soluția pentru accesul facil al bolnavilor la diagnostic rapid și ulterior la evaluare și monitorizare.

Situația nu este mai bună nici în județul Neamț, unde numărul de cazuri continuă să crească alarmant de la o zi la alta, iar unii oameni așteaptă chiar și 3-4 zile pentru testare. În aceste condiții vă prezentăm lista cabinetelor unde vă puteți testa gratuit.

Lista cabinetelor medicale primare care au încheiat contracte cu casele de asigurări de sănătate se află începând de astăzi, 23 ianuarie 2022, pe pagina de web a Ministerului Sănătății (aici – click).

Mai jos vă prezentăm lista cabinetelor medicale din județul Neamț, în care se poate face testarea:

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate