Lisa a fost abandonată de stăpân. Ajută-ne să îi găsim o familie!

0

UPDATE: LISA A FOST ADOPTATĂ!

Cățelușă de câțiva anișori, talie mică, iubitoare și cuminte, spre adopție. Piatra-Neamț, Neamț.

A fost abandonată în pasajul de la Pietricica și preluată temporar de o familie.

Contact foster: ADOPTATĂ!

Mă numesc Lisa și da, am un suflețel… Doar voce nu am, de aceea vă spun povestea mea prin intermediul doamnei care m-a adăpostit temporar în căsuța ei.

M-am trezit acum o săptămână veselă, ca întotdeauna, în mijlocul familiei mele. M-am bucurat nespus când mami m-a luat în brațe ( nu o mai făcuse de mult timp), și asteptam cu nerăbdare să mergem la joacă, doar că… ceva s-a întâmplat.

Mami m-a dus într-un pasaj, a ridicat tonul la mine, m-a lăsat acolo și… a plecat. Eu nu am înțeles ce mi-a spus pentru că nu vorbesc limba voastră, dar pe onoarea mea de cățel vă spun că nu știu să fi greșit cu ceva…

Sunt cuminte, aștept ore în șir dacă trebuie, și nu fac în casa, mănânc puțin, nu sunt pretențioasă și iubesc oamenii.

Mă înțeleg bine și cu cățeii, și cu pisicuțele, dar cumva nimic din toate astea nu a contat. Vreau și eu o căsuța a mea, să fiu liniștită și să încerc să iubesc din nou un om, așa cum l-am iubit și pe cel care m-a abandonat, poate chiar mai mult.

Promit să fiu cuminte și ascultătoare, dar te rog, pe tine, cel care vei decide să îmi oferi o căsuță, nu mă mai abandona… Numai eu știu ce e în suflețelul meu..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate