Limba română, obligatorie pentru persoanele care vor să muncească în Marea Britanie

1

Muncitorii englezi care caută un loc de muncă în Marea Britanie, în domenii cum ar fi curăţenia sau serviciile de securitate, sunt respinși din start dacă nu cunosc anumite limbi străine printre care: română, poloneză, bulgară sau rusă.

Angajatorii au dreptul să facă publicitate online pentru locurile de muncă vacante care au ca și condiție de angajare cunoașterea unei anumite limbi străine, aceasta fiind o practică curentă pentru firmele care fac angajări, șomerii britanici fiind discriminați în acest fel.

Prin intermediul programului EURES sunt puse la dispoziție 78.000 de locuri de muncă pentru Marea Britanie, muncitorii din estul Europei fiind mai bine plătiți, datorită sporului de relocare de 1000 de euro pentru fiecare persoană care vrea să se stabilească într-o țară din Uniunea Europeană.

Sursa: www.dailymail.co.uk

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Lolita spune

    Nah ma englezilor sa vedeti ce bine e sa ai pumnul bagat in gura de la Bruxelles…

    Noi mai avem putin a ne bucura dar ne vien si noua rindul in alte sectoare precum cel cu razboiul obligatoriu in Moldova. Acolo o sa faca bani firmele engleze de armament.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate