Liderii PNL Neamț, niște măscărici care executau liberalii suspectați de relații cu social democrații și acum…

2

Ani de zile, liderii PNL Neamț au făcut ca niște măscărici încălțați cu trompete când vreun liberal dădea cel mai mic semn că ar avea chiar și doar relații de prietenie cu cineva din PSD sau care era catalogat ca PSD-ist.

Acum, după ce au și sancționat liberali din Neamț pe motiv de colaborare cu PSD, aceiași lideri au votat să se facă guvern în alianță cu PSD și se așază slugarnici la masă cu cei cu care membrii PNL nu aveau voie să discute.

De la PPDD-iștii care ca să ajungă la cașcaval s-au aliat cu toți pe care-i denumeau ”ciocoi”, politica din România nu a mai văzut politicieni atât de penibili ca liderii actuali ai PNL. Atâta disperare să rămână cu orice preț la cașcaval nu s-a mai văzut în politica românească. Probabil ei știu că totul se va termina la viitoarele alegeri și ca să își mai umple buzunarele sacrifică acum partidul, sacrifică liberalii și distrug total ideea de partid liberal în România.

2 Comentarii
 1. FLORIN spune

  Vreau sa contrazic aceasta opinie.
  De cand PNL a fost preluat din interior de PDL=mini PSD,PNL,partidul istoric, a incetat sa mai existe.
  In momentul fuziunii cu PDL,partidul PNL si-a semnat condamnarea la moarte.

  Acest lucru s-a vazut INCA de acum 2 ani cand mini PSD-ul(PNL) a preluat guvernarea.S-a intamplat ceva diferit in Romania fata de guvernarea PSD?NU.
  NU au facut NICI un fel de REFORMA.
  NIMIC.ZERO BARAT.
  La fel ca PSD,doar diversiuni si palavrageala penibila.
  In rest au facut exact ce au facut si cei de la PSD:controlul Justitiei,PNDL 3 si imprumuturi masive externe pentru statul mafioto bugetar.

  Nu este nici o surpriza cu ce se intampla in prezent.mini PSD-ul s-a reunit cu PSD-ul ca sa formeze FSN.
  Ne-am intors in timp acum 25 de ani.
  25 de ani pierduti pentru aceasta tara condusa de facto de statul securisto mafiot.

 2. Andrei Varga spune

  Atâta ura au adunat împotriva lor cu ciolaniada grotescă după funcții, vezi Recorder, atâtea abuzuri militienesti in anul de debut a pandemiei cu om amendat la ieșirea cu tractorul de pe ogor, după o pândă îndelungată și așteptat să termine de arat, cu băbuță amendată pentru ca ieșise după porcul fugit în uliță, cu barmanițe puse la dispeceratul central județean de Ape de animalul politic, inginer silvic înlocuit în Maramureș pentru că nu lasa hoții sa fure lemne, cate sute de cazuri ciudate numai ei știu.
  Soarta pntcd, asta ii așteaptă clar.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate