Licitații ”aranjate” la Consiliul Județean Neamț

8

Cu un tupeu fantastic, lucrătorii de la departamentul Transporturi din Consiliul Județean Neamț fac numai șmecherii de parcă nu ar avea televizoare acasă și nu văd ce se întâmplă în toată țara. Mai grav este că șmecheriile lor sunt puse la grămadă între alte acte și merg la semnat la conducerea Consiliului Județean Neamț care se va trezi într-o bună zi înotând în dosare penale și nu vor înțelege ce se întâmplă.
Ultima șmecherie de-a dreptul ostentativă a fost scoaterea la licitație a 8 trasee din Programul de transport public din județul Neamț. Actele de la C.J.N. au fost trimise către autoritatea care organiza licitația A.A.D.R. în ziua de joi 19.03.2015,  afișarea s-a produs în aceeași zi iar licitația începea pe data de 22.03.2015 adică fix duminică. Mai clar, cine vroia să participe la licitație avea la dispoziție mai puțin de o zi să depună documentațiile cu tot cu certificate fiscale.

licitatie19-03
În mod miraculos 2 transportatori au reușit să intre în joc, unul fiind 4 Plus Trans și celălalt Conpastru SRL. 4 Plus Trans a aflat de licitația fulgerătoare pentru că sătui de șmecheriile de la CJN se pare că au desemnat un om din firmă care să pândească zilnic site-urile. Despre Conpastru nu știm să vă spunem prea multe lucruri în afară de faptul că își face publicitate serioasă la EST TV, ceea ce este desigur o simplă și nevinovată coincidență.
La aflarea golăniei, ceilalți transportatori interesați de respectivele trasee au ”turbat” și au mers la Consiliul Județean Neamț să  vaccineze antirabic pe cineva. Persoanele din conducerea CJN au realizat că sunt pe cale să își lege destinele în fața DNA-ului și au anulat imediat licitația ”aranjată” cu grijă de departamentul transporturi.
Cum vroia directorul executiv Conache Gavriliu să facă licitațialicitatie-26-03-transport fulger și ce tupeu fantastic a avut să facă o asemenea măgărie nu știm, dar cert este că dacă trecea, se lăsa cu cel puțin un dosar penal. Dar să nu spunem hop căci cineva la CJN forțează în continuare porțile DNA-ului și licitația a fost reluată din nou pe data de 25.03.2015 și din nou a fost semnată și de președinte și de vicepreședintele CJN care chiar insistă să dea cu subsemnatul pentru șmecheriile făcute de alții.
Cine știe, poate totuși după acest articol conducerea CJN se va lumina din nou și va sesiza că treaba miroase urât pentru că nu s-a terminat cu perioada de contestare pe care o are la dispoziție transportatorul ce a deținut traseele până acum iar în cazul în care  câștigă contestația în instanță, va fi vai și amar de bugetul CJN.
La cum arată lucrurile la CJN, acum întrebarea nu mai este când se vor termina vreodată șmecheriile din transportul județean de persoane, ci pe cine va mai lua cu el domnul Conache Gavriliu sau cine va plăti pentru că a semnat alături de el ?

Iosub Robert

Drept la replică – CJ Neamț – 27.03.2015

img447_Page_1 img447_Page_2

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
8 Comentarii
 1. Ion Nanu spune

  Cu respect domnul Robert,va rog sa adresati o intrebare domnului director din Departamenul transporturi al Consilului Judetean Neamt depre ce se intampla cu traseul Piatra Neamt-Hoisesti,care a fost castigat la licitatia anterioara de Societatea Grup ATYC Targoviste,care la momentul de fata nu opereaza acest traseu.De ce nu a fost scos la licitatia din 25.03.2015 impreuna cu celelalte trasee castigate de Societatea Grup ATYC sau este pregatit cadou unei anumite societati de transport?

 2. andrei alexandru spune

  pe traseul dochia – itrinesti merge tot mega travel , ieri am fost la tara si pana la dochia am mers cu autobuz mare mega travel iar de la dochia la itrinesti am mers cu un microbuz mic de la mega travel care ne astepta la dochia ,mai nou sa face ” ESCALA ” la dochia , iar drumul de la dochia la itrinesti a fost refacut cu mult balastru dar care contine foarte multi bolovani facut in batie de joc, daca te duci cu o masina mica o nenorocesti , poate trageti o fuga pe acest traseu cu o masina mica sa vedeti ca vine platforma dupa voi , nici macar nu a fost compactat . Un alt traseu cu probleme mari cu bolovanii este faurei-micsunesti

 3. bubu spune

  Alegeri la Consiliul Judetean Neamt pe cand???

 4. ion popescu spune

  intradevar e o problema cu operatorul de pe traseul asta Dochia -Itrinesti, e multe de spus, poate daca vine si scriitorul sa faca o tura, nu numai sa stea la taclale si sa scrie cum i se dicteaza , :)) , (sic!!).

  1. Lolita spune

   E multe ca e peste cincizeci spaga, iar la taclale costa !!!!

 5. Lolita spune

  Propun o posibila modificare ordin 353 si H.C.L. in sensul ca noul operator sa preia imediat traseul iar pentru perioada de 60 de zile care vechiul operator are de executat acesta sa fie bun de plata catre noul operator. Banii se vor transfera de catre consiliu acelui operator caruia i s-a dat traseul.

 6. FLORIN spune

  Bravo Robert!Macar voi ziaristii(scuze..doar tu..alti ziaristi nu cred sa mai fie in Piatra) sa scoateti la lumina coruptia de la Primaria Neamt unde se fura ca in codru de ani de zile iar acest lucru se vede in gradul de degradare a orasului.Aceste gunoaie umane care trebuiau sa fie demult in puscarie continua sa devalizeze bugetul orasului sfidind pe toata lumea.Bineinteles,cu concursul celor de la Politie si Procuratura ….In orice alta tara in urma unui articol… s-ar fi sesizat si ar fi inceput urmarirea penala. Cleaners bromley Ca sa nu mai vorbesc ca ar trebui urmarite aceste licitatii in mod uzual pentru a preintimpina fraudarea bugetelor locale…sursa principala de coruptie..La noi nu se intimpla deoarece avem parte de acelasi sistem mafiot de cirdasie cu autoritatile locale care au dus la falimentarea prin hotie a acestui oras.

 7. andrei alexandru spune

  traseul piatra neamt-izvoare-dochia-itrinesti l-au luat mega travel si va spun cu mana pe inima ca isi bat joc de el , inainte era cineva de la transmoldavia cu autobuz luat in chirie (manca si omul ala o paine) avea plecari spre itrinesti la oara 7 , 16:30 ,19:30 iar de la itrinesti la 5 , 12, 18 , acum cei de la mega travel merg cum vor ei ba pleaca la 16:30 si se intorc la 17:15 , daca vrei sa pleci de la itrinesti trebuie sa te trezesti dimineata la 4 , alt autobuz cica nu mai ai , au omorat tot programul ……acum ca au laut traseul la pachet e vorba despre altceva

  ADMIN: Pe ITRINESTI are firma Girueta … deci redocumentati problema …undeva greșiti ceva …

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate