Liceul de Arta comemoreaza victimele Holocaustului

1

Liceul de Arta „Victor Brauner”, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Judetului Neamt, organizeaza joi 6 octombrie 2011, ora 13,00, in Corpul A, situat pe str. Penes Cureanu, nr. 6, Piatra-Neamt, Simpozionul judetean „Sa ne amintim…”, editia aVII-a. Conform unei traditii respectate de Liceul de Arta „Victor Brauner”, aceea de a marca momentul comemorativ prin arta, participantii vor fi invitati la 0 lectie-dezbatere in urma vizionarii unui film despre viata si traditiile evreilor, va fi organizata 0 expozitie de pictura in memoria victimelor Holocaustului realizata de catre elevii liceului. Activitatile vor fi dedicate memoriei celui care a fost Harry Solomon, distins conducator al comunitatii evreiesti, din Piatra Neamt.
Organizatorii va asteapta sa luati parte la activitate, insotiti de elevi interesati de studiul problematicii Holocaustului.
Pentru detalii suplimentare va puteti adresa d-nei director, prof dr. Luminita Moscalu.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. pietreanul spune

    S-ar parea ca acest liceu de arta este la Tel-Aviv nu in Romania la Piatra-Neamt.Oare zona neamtului nu are destule personalitati ale artei care sa dea numele acestui liceu? Trei-patru persoane au reusit performanta de a da un nume evreesc unicului liceu de arta din acest oras, sa ne fie rusine.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate