Libertate pierdută pentru un telefon, în Neamț

0

La data de 4 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la faptul că un minor, în vârstă de 16 de ani, a fost victima infracțiunii de tâlhărie.

În baza activităților investigative desfășurate de polițiștii de investigații criminale, la data de 5 aprilie 2022, s-a reușit identificarea și depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în timp ce minorul de 16 ani, din Roman, se deplasa pe o stradă din aceeași localitate, ar fi fost abordat de doi minori, care l-ar fi împins și i-ar fi solicitat telefonul mobil, însă acesta s-ar fi opus, moment în care unul dintre minori, în vârsta de 15 ani, din Roman, i-ar fi luat telefonul mobil din buzunar, ulterior părăsind locul faptei.

De asemenea, bunul sustras a fost recuperat de polițiști, fiind restituit persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat, minorul în vârstă de 15 ani, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

a transmis IPJ Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate