Libertate pierdută pentru 2300 lei

La data de 19 februarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au documentat activitatea infracțională a unui bărbat de 30 de ani, din Piatra Neamț, pe care l-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat.

Din datele şi indiciile obţinute de poliţişti în anchetă a rezultat că, în noaptea de 1 și 7 februarie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracție, într-o autoutilitară parcată pe raza municipiului Piatra Neamț, de unde ar fi sustras diverse sume de bani, în valoare totală de aproximativ 2.300 de lei.

În urma activităţilor specifice de cercetare şi investigare desfăşurate, poliţiştii au identificat un bărbat de 30 de ani care, în baza probatoriului administrat, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat.

Astăzi, bărbatul a fost prezentat Judecătoria Piatra Neamț, față de acesta fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Sursa: IPJ Neamț

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate