Liberalii și opoziția – baba și mitraliera

0

Încercând să mimeze opoziția, un liberal s-a trezit să facă un amendament total nefericit la proiectul de rectificare al bugetului. Studiind superficial pnl-amendamenthârtiile a găsit el de cuviință să dea exemple de niște cheltuieli cu ceva licențe, un autoturism și alte chestii care ar putea fi lăsate pe altădată în favoarea altor cheltuieli mai stringente. Inutil a încercat cineva din propriul partid și chiar și Manoliu de la PSD sau o doamnă din aparatul de specialitate al CJN să-i explice liberalului că ce dă el de exemplu sunt cheltuieli deja efectuate, PNL-istul nu și nu … Batman ! Batman !.
Normal că amendamentul prin care PNL-istul voia să mute banii cheltuiți deja la altă investiție nu a trecut și mai toată lumea a râs de noul model de a face opoziție în mod incompetent.
Recomandăm celor care se dau victime politice și se află acum în opoziție la Consiliul Județean să își cumpere un caiet dictando și să scrie pe el ”Caiet de teme” și să își facă temele de acasă, că iar ies la tablă nepregătiți și le pune Arsene nota 2…
Recomandăm și domnului Ionel Arsene ca dacă PNL-iștii continuă în stilul ăsta și tot nu își fac temele și chiulesc, să facă o ședință cu părinții acestora, sau după caz cu soacrele acestora, și să le pună în vedere faptul că îi lasă corijenți dacă mai vin nepregătiți sau dacă mai lipsesc.

I.R.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate