Liberalii de la Neamț, puși la colț la întâlnirea liberalilor din regiunea Nord-Est

0

Liberalii din regiunea de Nord-Est s-au întâlnit la Suceava, împreună cu Președintele PNL, Nicolae Ciucă, pentru a discuta despre proiecte de dezvoltare a infrastructurilor de toate tipurile.

După cum știe toată lumea, de regulă, la întâlnirile politice ordinea în care sunt așezați cei prezenți este în funcție de valoarea lor politică. Cu cât ești mai important, cu atât ești pus la masă mai aproape de liderul principal, ca să apari în poze cu el. Pe acest principiu am căutat în pozele de la întâlnire să vedem unde stăteau liberalii de la Neamț. Cu greu i-am găsit într-o poză care prindea și colțul mesei unde fuseseră puși PNL-iștii din Neamț. Noroc că cine a făcut pozele a avut bunăvoința să mute unghiul și să îi prindă în fotografie și pe cei de la colț.

În ritmul acesta e posibil ca la următoarea întâlnire regională sau națională a liberalilor, pentru cei de la Neamț să se pună o masă cu câteva taburete la bucătărie.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate