Liberalii au pus un ”profsor” candidat la primăria Piatra-Neamț

2

Îi mai țineți minte pe liberalii care râdeau de fiecare greșeală gramaticală sau de exprimare a politicienilor din alte partide? Ei bine, chiar ei și-au înscris candidatul la primăria Piatra-Neamț care chipurile e ”prof…sor”.

Greșeala nu este una ieșită din comun pentru un om normal, dar este extrem de vizibilă atunci când vine din partea „perfecților” care au râs 4 ani de ceilalți și acum nu sunt în stare să completeze corect zece cuvinte pe un formular.

Treaba cu ocupația de EXPERT a candidatului e de fapt un mare nimic. Nu vă gândiți că este vorba de un expert care face expertize, de un specialist de mare clasă, de un super competent. Cu titulatura de expert sunt încadrați toți oamenii care lucrează la ADR-Nord Est, mai puțin șoferii și femeile de serviciu…

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Noroc spune

    Este foarte nasoala asocierea unui agarici, care nu a facut altceva in cariera lui in afara de a lipi afise, de a vopsi banci pe Cozla cu imaginea unei institutii!
    Baiatul acesta, a ales sa faca politica, pe barba lui, pe pilele lui Burduja jr. fara a avea vreo treaba cu fondurile europene. Daca il intrebati cate axe din POR gestioneaza ADR Nord Est, va va raspunde ca axa Bucuresti-Moscova prin Iasi si cealalta axa este A spre B cu oprire la un examen absolvit cu nota de 3,4.. „profsor”!

  2. Andras Varga spune

    Probabil de asta e si dezvoltată regiunea asta, cu atâția experți nici nu avea cum da nu fie .
    Ca la apă, cei de la canalizare sunt inspectori pentru ca inspectează canalele menajere sa nu fie colmatate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate