Liberalii au avut ”ghinion” la ședința de Consiliu Județean și s-au făcut iar de râs

0

Azi ar fi trebuit să aibă loc o ședință de consiliu județean convocată de consilierii județeni PNL care voiau să împartă niște bani la comune, dar au avut ”ghinion”, vorba lui Iohannis. Ședința nu s-a ținut din lipsă de cvorum adică nu au fost PSD-iștii, cei de la ALDE și jumătate din PMP.

Deși liberalii ar fi putut să profite de acest gest al celor de la putere, au reușit să se facă din nou de râs. Au muncit liberalii cât au putut ei de bine la treaba aceasta de imagine cu acest proiect, și-au făcut temele, și-au pregătit discursurile, s-au coafat, aranjat și parfumat. Ziceai că e prima lor serbare.

Când să se apuce de vorbit și să dea în cap PSD-ului, moț în fruntea grupului apare consilierul liberal Mihai Stoica de la PNL Târgu Neamț, un liberal care are mai multe combinații cu primăriile PSD și mai mulți prieteni la PSD decât au consilierii PSD.

Pe bune, domnilor de la PNL Neamț? Vă pregătiți atât, faceți poze, aduceți viceprimarul de la Roman, Hopșa își sparge capul cu proiectul și voi scoateți în față pe unul despre care se știe că are mai multe combinații cu primăriile PSD decât consilierii PSD?

Păcat de tot efortul făcut. Dacă ar fi vorbit doar Hopșa și doamna de la Roman poate era un demers care merita să fie luat în seamă, dar așa a făcut PNL și în legislatura trecută. Aveau un șef la Târgu Neamț care era mai fidel PSD-ului decât erau PSD-iștii.

PNL Neamț, trezirea! Nu poate vorbi în numele liberalilor un om care face combinații cu PSD-ul. Râde lumea de voi. Râdeți și voi de voi, așa de penibilă este situația.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate