LG OLED, cel mai bun televizor pentru gaming

0

Cele mai noi tehnologii din gama LG OLED creează o experiență impecabilă și imersivă care le face cele mai bune televizoare pentru jocuri.

Când LG a lansat pentru prima dată gama de televizoare OLED comerciale în 2012, a provocat o agitație majoră. Chiar și amplasat lângă cele mai bune televizoare LCD, s-a remarcat din toate motivele corecte. Și asta se datora faptului că LG se îndepărtase de panoul de pixeli cu iluminare de fundal și crease în schimb un afișaj în care fiecare pixel putea să se aprindă individual.

Acest lucru a fost extrem de important, deoarece capacitatea de a controla fiecare punct individual în grila de 3.840 x 2.160 pixeli a dus la culori incredibil de vii și negru profund. Deodată, filmele și emisiunile TV s-au văzut exact așa cum și-a propus regizorul.

Această avansare a tehnologiei a însemnat și faptul că ecranele mari nu mai trebuiau să fie voluminoase și să domine o cameră de zi. Cu un LG OLED este posibil sa ai un ecran de 77 inci cu o lățime mai mică de 3mm, ceea ce înseamnă că, așezat la perete, va arăta mai mult ca o piesă de artă.

Jocuri pe marele ecran

Cele mai noi televizoare LG OLED vor oferi o viteză incredibilă și o reproducere uimitoare a culorilor, datorită adăugării compatibilității NVIDIA G-SYNC. Aceasta înseamnă o performanță și o calitate a imaginii superioare, care asigură o experiență de joc lină și imersivă, fără să pâlpâie, să se întrerupă sau să fie sacadat.

Televizoarele LG OLED 4K sunt disponibile în modelele de la 55 până la 77 inci, iar jocurile pe aceste ecrane vor oferi o rată de actualizare de până la 120Hz, ceea ce înseamnă un timp de răspuns ultra rapid. Intervalul de intrare va fi, de asemenea, abia perceptibil la un interval de 6 milisecunde pentru conținut de 1440p și 13 milisecunde pentru conținut 4K la 60Hz.

În termeni simpli, acest decalaj minim de intrare în televizoarele OLED LG, fără pierderi de calitate a imaginii, înseamnă că te vei bucura de o experiență de joc fără probleme. De asemenea, ar putea face o diferență uriașă atunci când joci jocuri online și se poate dovedi crucial pentru a te ajuta să triumfezi.

Complet cufundat

Una dintre cele mai mari revoluții în jocuri a fost avansarea HDR10, o tehnologie care permite dezvoltatorilor să creeze atmosferă în cadrul unui joc prin schimbarea luminozității sau intensității pe ecran. Acest lucru este afișat perfect în jocuri precum The Last of Us și Resident Evil 7, unde starea de spirit este setată prin scene cinematografice, cu culori întunecate.

Cu cele mai noi modele de televizoare LG OLED, vei experimenta adevărata frumusețe și suspansul acestor jocuri datorită faptului că suportă HDR10 și Dolby Vision. Aceasta oferă până la 120 de cadre pe secundă pentru conținut Full HD și profită de specificațiile HDMI 2.1, cum ar fi modul de latență scăzută automată, rata de actualizare variabilă și canalul de retur audio.

Desigur, nu doar calitatea imaginii face experiența de joc. Sunetul joacă, de asemenea, un rol vital. Și noile televizoare LG OLED acceptă formate audio cinematografice, precum Dolby Atmos și Dolby TrueHD. De asemenea, încorporează sunetul AI bazat pe învățare profundă pentru un sunet surround incredibil virtual 5.1.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate