Lenuța Burueană şi Diana Țigănașu, rezultate notabile la Campionatul Național de Seniori și Tineret

0

lenuta-burueana-1În weekendul care tocmai s-a încheiat, la București s-a desfășurat Campionatul Național de Seniori și Tineret, la care au participat și atletele Lenuţa Burueană şi Diana Ioana Ţigănaşu.

Cele două  sportive au reuşit performanţe importante.
Lenuţa Burueană şi-a trecut în palmares alte două titluri naţionale în 2017, după cel câştigat la „universitarele“ de sală. Atleta care concurează pentru CS16522827_10209917797036142_1359007586_n-209x300 Ceahlăul Piatra-Neamţ şi CSU Suceava a triumfat în proba de aruncare a greutăţii la categoriile menţionate mai sus. Cel mai bun rezultat cifric al Lenuţei Burueană a fost 15.58 metri, din ultima încercare.

În ceea ce o priveşte pe Diana Ţigănaşu, atleta legitimată la CS Ceahlăul Piatra-Neamţ şi LPS Piatra Neamţ, a reuşit să fie a doua în competiţia de la „tineret“ şi a treia în concursul senioarelor cu 14.15 metri.

Concursurile pentru cele două atlete continuă. Lenuţa Burueană va participa în 25 februarie 2017, la Belgrad (Serbiei), la ediţia din acest an a Campionatelor Balcanice de atletism în sală pentru seniori. În schimb, Diana Ţigănaşu va fi  la Bucureşti pentru a încerca să câştige în acest an medalia de aur, proba de aruncare a greutăţii, categoria juniori 1, ea fiind încă junioară 2.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate