Lemn transportat ILEGAL în Neamț în mijlocul zilei. Credeți că autoritățile nu știu?

0

Cele mai clare exemple de transporturi ilegale de masă lemnoasă sunt cele care se desfășoară pe drumul Bicaz – Poiana Largului, un drum aflat în reparații și închis. Închis înseamnă că nu ar trebui să vedem roată de camion cu lemn pe aici.

Deși pe acest drum poți să vezi din satelit un transport de lemn ce nu are ce să caute pe aici, autoritățile din Neamț închid ochii și îi țin așa de închiși că poți să le arăți filme, să suni la 112, să faci tumbe că nimeni nu ia nicio măsură.

Cei de la silvic autorizează exploatări în zonă, deși știu foarte bine că nu se poate transporta decât ILEGAL lemnul de aici. Cei de la drumuri închid ochii împreună cu inspectorii de trafic și permit ca mașinile cu lemne să strice drumul chiar în timp ce firmele de construcții îl repară. Poliția se face că nu vede și așa mai departe. Totul este o horă unde toți își dau mâna pentru a se desfășura în liniște transportul de lemn, chiar dacă acesta se face ILEGAL și nu vorbim de suspiciuni de ilegalitate, ci de lucruri certe, de fapte, de evidențe.

Tot ne-am întrebat cine le asigură spatele celor care încalcă legea atât de evident. Din păcate răspunsul la care am ajuns este că toate instituțiile care ar trebui să-i oprească sunt pe-o mână cu ei. Să vedeți când va veni ziua să aflăm ce s-a întâmplat în pădurile Neamțului în perioada de pandemie…

Iosub Robert

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate