Legea Dragnea care anulează peste 100 de taxe a fost adoptată de deputaţi

5

taxe-eliminate

Deputaţii au adoptat marţi Legea privind eliminarea a peste 100 de taxe, inclusiv taxa Radio-TV, iniţiată de Liviu Dragnea, respingând varianta comisiei de specialitate care a stabilit menţinerea taxei pentru posturile de radio şi televiziune publice.

Dragnea a cerut în plenul Camerei Deputatilor să se păstreze pâna la urma această prevedere din proiectul sau de lege, dupa ce luni comisia de buget votase in unanimitate ca cele doua taxe să rămână în vigoare. Proiectul lui Dragnea a fost votat cu 225 voturi „pentru” și niciun vot „impotrivă”, deși, în ceea ce priveste taxa radio-TV, liberalii s-au declarat împotriva.

Între taxele care vor fi eliminate se afla timbrul de mediu pentru autovehicule, taxe la Registrul Comerțului, taxe consulare si de cetatenie, taxe pentru cazierul fiscal, taxa suplimentara pentru eliberarea pasaportului temporar, taxa pentru pierderea sau modificarea actelor, taxe extrajudiciare de timbru, taxa pentru permisele de pescuit recreativ sau sportiv, taxa pentru serviciile prestate de MAI pentru public, tarifele percepute de Casa Națională de Pensii.

Camera Deputaţilor este for decizional, legea urmând să plece la promulgare. Mai multe detalii aici 

102 taxe au fost eliminate azi la inițiativa PSD. Aceste taxe au fost introduse treptat în timp de guvernele de dreapta, care au băgat mâna din ce în ce mai adânc în buzunarele românilor. Iată că azi PSD-ul a mai făcut o lege care este 100% în favoarea românilor și nu a clasei politice. Acesta este drumul care trebuie urmat. Aceasta este doctrina social democrată. Bine pentru cât mai mulți români.” a declarat Ionel Arsene președintele PSD Neamț.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. florescu lucia spune

  Asta i lege pt NAIVI….PSD….si…
  compasiune!!!!!O sa luati voi la alegeri….cand vulpea o påzi gainile….

 2. legio spune

  A cui lege ADMIN ?

 3. Elena Ciausu spune

  F.bine!

 4. Cristina Moldovanu spune

  A mirosit că nu îl mai vrea nimeni și acum face pe „bunul”??? Mă îndoiesc

 5. Lock ForOther spune

  CE MA BUCUR…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate