Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 20 august 2019
  • :
  • :

Le e frică tare de PSD de sunt așa de disperați …

Hărțuirea guvernanților nu este o chestie pentru care merită să le plângem de milă deoarece ei au posibilitatea să creeze legi care să permită oricărui cetățean onest să critice sever dar pe cealaltă parte să blocheze grupurile organizate care manipulează având interese anti naționale și susținere financiară și logistică serioasă.

Totuși nu pot să nu remarc faptul că cei care se luptă cu PSD-ul nu în interesul cetățenilor sau din convingere ci doar ca să aducă niște hoți la butoane, au ajuns în pragul disperării după ce mai toate metodele încercate de a înlătura PSD-ul de la putere au dat greș.

Acum a început să se vadă clar că le este frică de PSD, nu în sensul în care le-ar face PSD-ul ceva ci în sensul că văd că nu îl pot învinge așa că au început de pe acum cu intoxicările pentru alegerile Europarlamentare.

Intoxicările lansate nu mai sunt de această dată țintite spre cei care sunt contra PSD ci chiar spre votanții PSD care sunt îndemnați să nu participe la votul de la europarlamentare și parlamentare iar îndemnul ar vrea să se pară că vine tot din partea social democraților.

Iată una dintre aceste intoxicări penibile și disperat de prematur lansate și al Neamț… desigur cu ajutorul unor useri falși…
Un comentariu la “Le e frică tare de PSD de sunt așa de disperați …

  1. mickey999

    Eu m-am razbunat inca de acum 10 ani : mi-am aruncat citeva trentze intr-o geanta, am stins lumina in camera mea, am salutat-o pe mama, am inchis usa in urma mea si am plecat din Romania asa…incetishor ca nu mi-a dus nimeni dorul nici atunci si nici acum.

    🙂 🙂 🙂

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *