Laurențiu Leoreanu candidează la șefia PNL Neamț

1

Deputatul PNL Neamț, Laurențiu Leoreanu, și-a anunțat astăzi candidatura la mai multe funcții din partid: președinte al organizației Roman, președinte al filialei PNL Neamț și vicepreședinte PNL, domeniul pe administrație, la nivel național. De asemenea, acesta și-a arătat susținerea pentru Ludovic Orban la șefia PNL.

Alegerile interne ale unui partid, mai ales unul cu o istorie atât de amplă, precum Partidul Național Liberal, reprezintă un moment de asumare și maturitate politică, exercițiu de demnitate și democrație!

Sunt un luptător, un om dedicat, care a parcurs toate etapele administrative și politice, am muncit, am învins, am crescut, am construit, iar astăzi sunt în momentul în care îmi asum competiția.

Voi candida la toate palierele Partidului Național Liberal: local – pentru funcția de președinte al organizației Roman, județean – pentru poziția de președinte al filialei PNL Neamț și național – pentru funcția de vicepreședinte, domeniul pe administrație.

În politică, așa cum o înțeleg eu, la fel ca în orice alt aspect al vieții, camaraderia, recunoștința și respectul, conceptul de echipă – trebuie să primeze!

Din aceste motive, fundamentat pe valorile universale, am ales să reprezint la nivel județean echipa Ludovic Orban, actualul președinte al Partidului Național Liberal, Prim-ministru într-o perioadă de crunte încercări, Președintele Camerei Deputaților, un om definit prin spiritul de sacrificiu, muncă și implicare, un liberal adevărat, în slujba românilor!

Îmi depun candidatura pentru aceste funcții, astăzi pentru cea de președinte al PNL Neamț, pentru că eu cred că bărbații politici adevărați trebuie să lupte, cu demnitate, sinceritate, respnsabilitate și mai ales cu respect pentru colegii liberali și pentru oamenii pe care îi reprezentăm.

Îmi depun candidatura pentru că eu cred în organizația județeană și în valorile pe care putem să le promovăm, cu maturitate și onoare! Parcursul meu politic a fost unul firesc, cursiv, pornind de la poziția de consilier local, de trei ori ales primar al municipiului Roman, oraș care a devenit una dintre cele mai dinamice comunități din Moldova, apoi de două ori ales deputat de Neamț, cu funcția de chestor în primul mandat și de vicepreședinte al Camerei Deputaților în prezent, totodată fiind una dintre vocile cele mai prezente la nivel național din partea PNL.

Cred în echipă, în colegialitate, în respect și eficiență! Am luptat și voi lupta mereu pentru nemțeni și pentru Partidul Național Liberal!”, a declarat deputatul de Neamț, Laurențiu Leoreanu.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Lumi spune

    Abia astept confruntarea dintre Lazăr si Leoreanu. O sa avem cu ce ne delecta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate