Laurențiu Dulamă, președinte PUSL Neamț – Vă doresc un An Nou plin de realizări, fericire și armonie. La mulți ani!

0

Dragi cetățeni ai județului Neamț,

În pragul unui nou an, vreau să vă transmit cele mai calde urări de bine, sănătate și prosperitate. Anul 2023 a fost un an plin de provocări, dar, împreună, am reușit să depășim obstacolele și să construim un viitor mai bun pentru comunitatea noastră.

În 2024, ne propunem să continuăm proiectele începute și să lansăm inițiative noi care să sprijine dezvoltarea economică, socială și culturală a județului nostru. Partidul Umanist Social Liberal este angajat în lupta pentru drepturile și bunăstarea fiecărui cetățean, iar eu, personal, mă voi asigura că vocea voastră este auzită și nevoile voastre sunt prioritizate.

Să privim cu încredere și optimism spre anul 2024, un an în care ne dorim să consolidăm legăturile comunității și să avansăm în direcția unui Neamț mai unit și mai puternic. Vă mulțumesc pentru sprijinul și încrederea acordată și vă promit că voi continua să lucrez neobosit pentru binele județului nostru.

Vă doresc un An Nou plin de realizări, fericire și armonie. La mulți ani!

Cu respect și devotament,
Laurențiu Dulamă,
Președinte PUSL Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate